Delia Matache, în război cu fanii, pe internet. Cum a răspuns artista după ce a fost criticată: „Hai să ne calmăm”

Dan Suta   
în Delia
08/10/2019, 12:21
Delia Matache, în război cu fanii, pe internet. Cum a răspuns artista după ce a fost criticată: „Hai să ne calmăm”
Delia Matache, taxată de o fană. Sursa foto: Instagram Delia

Delia Matache a fost criticată de una dintre fanele ei după ce a postat o fotografie cu ea pe Instagram. Una dintre urmăritoarele artistei i-a reproșat că o imită pe Miley Cyrus, care în viziunea ei este un produs comercial și atât. Delia i-a spus că nu joacă niciun teatru și este ea și atunci când pozează, și atunci când iese pe scenă, dar și când mănâncă o ciorbă.

Delia Matache a fost comparată de o fană cu Miley Cyrus

Una dintre fanele artistei i-a reproșat vedetei că o copiază pe Miley Cyrus, despre care spune că nu ar avea cine știe ce merite în afară de faptul că e un personaj ambalat într-un staniol comercial. Delia i-a răspuns fetei care nu s-a documentat suficient, căci Miley compune și cântă la instrumente, pe lângă aparițiile sale extravagante.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Iartă-mă dacă greşesc, dar cred că mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puțin Miley Cyrus . Delia Matache e un artist care scrie, compune, cântă la instrumente muzicale, are o voce care vibrează fix pe corzile inimilor noastre şi mai e şi o femeie al naibii de frumoasă . Miley e un artist / femeie-copil anorexic, ambalat în atât de mult staniol comercial, încât habar nu avem dacă mai respiră sau nu”, a scris respectiva urmăritoare de pe Instagram la o poză cu Delia.

delia matache
Aceasta e fotografia pentru care artista a fost criticată de una dintre urmăritoarele ei. Sursa foto: Instagram Delia

Delia Matache: „Sunt tot Delia și când mănânc o ciorbă de lobodă”

„Sunt tot Delia.. și când sunt în blugi…și când compun ceva la pian…și când mănânc o ciorbă de lobodă. Hai să ne calmăm și să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante”, i-a răspuns cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×