Miley Cyrus și Liam Hemsworth divorțează! De ce pun capăt relației la doar opt luni de la nuntă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/08/2019, 11:16
Miley Cyrus și Liam Hemsworth divorțează! De ce pun capăt relației la doar opt luni de la nuntă
Miley Cyrus a decis să divorțeze după doar 8 luni de la nuntă. Motivul ar fi faptul că nu se regăsește în postura de soție. Sursa foto: perezhilton.com

Cântăreața Miley Cyrus (26 de ani) și actorul Liam Hemsworth (29 ani) au hotărât să divorțeze după doar opt luni de mariaj. Motivul pentru care au ajuns la această concluzie ar fi carierele celor doi, dar și faptul că Miley Cyrus încă este atrasă de femei. 

Miley Cyrus și Liam Hemsworth divorțează la scurt timp după nuntă

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în decembrie 2018, iar acum reprezentanții artiștilor au anunțat că cei doi au decis să divorțeze. Divorțul are loc la doar opt luni de la nuntă, dar zvonurile privind despărțirea au apărut imediat după ce Miley Cyrus a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apare fără inelul de căsătorie.

„Evoluând în permanență și schimbându-se atât ca parteneri cât și ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane și cariere. Vor rămâne părinții dedicați ai animalelor pe care le dețin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectați transformarea și intimitatea”, se arată în mesajul oficial dat publicației People de reprezentanții cântăreței.

Cântăreața Miley Cyrus a dcelarat că încă este atrasă sexual de femei
Cântăreața Miley Cyrus și actorul Liam Hemsworth divorțează după 8 luni de căsnicie. Sursa foto: nalifestyle.channelnewsasia.com

Miley Cyrus nu se potrivește în rolul de soție

Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus a declarat la început verii că nu se simte bine în rolul de soție și că relația ei este una unică. „Cred că e derutant pentru alții că sunt căsătorită. Dar relația mea e unică.”, declara Cyrus pentru numărul din august 2019 al revistei Elle.

De asemenea, cântăreața a mai declarat că deși se află într-o relație heterosexuală încă este atrasă sexual de femei. „Prefer să nu arăt prea multe oamenilor din această relație pentru că este atât de complex, modern și nou încât nu cred că suntem într-un moment în care oamenii să înțeleagă. Adică, lumea chiar crede că stau acasă într-un nenorocit de șorț pregătind cina?”, a mai spus artista.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×