Miley Cyrus s-a măritat în secret de Crăciun! Ce rochie superbă a purtat la nuntă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 10:36
Miley Cyrus s-a măritat în secret de Crăciun! Ce rochie superbă a purtat la nuntă GALERIE FOTO
Miley Cyrus a anunțat pe internet că s-a măritat! Cântăreața s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, lcuru ce a fost confirmat prin intermediul unei serii de fotografii postate miercuri pe o rețea de socializare.

Miley Cyrus a anunțat pe internet că s-a măritat! Cântăreața s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, lcuru ce a fost confirmat prin intermediul unei serii de fotografii postate miercuri pe o rețea de socializare. Vedeta pop americană, în vârstă de 26 de ani, a publicat pe Instagram o imagine alb-negru, alături de Liam Hemsworth, în fața unei bolți de flori. Pe aceasta era scris mesajul ”12.23.18”, lucru care sugerează că nunta a avut loc duminică.

De atfel, o altă fotografie era însoțită de mesajul ”10 ani mai târziu”. La rândul lui, Liam Hemsworth, în vârstă de 28 de ani, a distribuit aceeiași fotografie postată și de Miley, pe Instagram, alături de care a inserat mesajul ”Dragostea mea”. Cei doi s-au întâlnit în anul 2009, pe platourile de filmare ale filmului ”The Last Song” și tot atunci și-au început și relația.

Miley Cyrus s-a măritat în secret!

Miley Cyrus este o cântăreață și actriță americană. Aceasta a interpretat vocea lui Penny din filmul Bolt și a înregistrat piesa ”I Thought I lost You” din coloana sonoră a filmului cu Jhon Travolta, o piesă pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. S-a născut pe data de 23 noiembrie, la Nashville, Tennessee.

Miley Cyrus s-a măritat în secret de Crăciun! Ce rochie superbă a purtat la nuntă
Fotografie prin care Miley a anunțat că s-a măritat

Părinții ei au botezat-o Destiny Hope deoarece credeau că va aduce speranță în viețile oamenilor atunci când va crește. Porecla ei a fost ”Smiley”, apoi ”Miley”, aceasta zâmbind foarte mult când era copil. La sfârșitul anului 2007, Miley a încheiat relația cu Nick Jonas, care a durat doi ani. În 2008, artista a început un proces pentru schimbarea numelui său în ”Miley Ray Cyrus”, al doilea nume fiind al tatălui său. Mai apoi, numele a devenit oficial pe 1 mai 2008.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×