Delia, vacanţă de 30.000 de euro în Maldive! Jurata iUmor s-a lăudat pe internet. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
09/11/2019, 16:16
Delia, vacanţă de 30.000 de euro în Maldive! Jurata iUmor s-a lăudat pe internet. FOTO GALERIE FOTO
Delia, vacanţă de 30.000 de euro în Maldive

Delia este cunoscută în România ca fiind una dintre cele mai de succes cântărețe, dar și ca o adevărată pasionată de călătorii. A fost în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii și a gustat din preparatele cele mai sofisticate pe care țările respective le pot oferi.

Delia, vacanţă de 30.000 de euro în Maldive

Se pare că artista a avut puțin timp liber și a fugit alături de partenerul ei de viață în Maldive! Vedeta nu a ținut doar pentru ea frumusețile pe care le-a văzut acolo, ci le-a împărtășit cu prietenii ei virtuali. Delia a postat fotografii incitante din vacanța petrecută în Maldive!

Fanii ei a apreciat imediat fotografiile. ”Ce peisaj. Te invidiez”, ”Minunat, vreau și eu. Vacanță plăcută”, ”Te-a costat o avere această vacanță”. Și chiar așa a fost. Cântăreața a plătit o mică avere pentru a fi tratată ca o regină, iar priveliștea face toți banii. 8 nopți petrecute în acest resort costă 30.000 de euro!

Delia nu pleacă nicăieri fără soțul ei, Răzvan Munteanu

Delia nu pleacă nicăieri fără soțul ei, Răzvan Munteanu, cu care mai nou este chiar…colegă! “Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună. Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe.

Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?!Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor. Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert.

Sunt Delia, eu ca soție nu sunt deloc altfel față de cum sunt eu ca om, sunt aceeași, sunt același om. Într-o probabil continuă schimbare, odată la ceva vreme, cu mofturi, cu problemele unei femei. (râde) Cu chef de lucruri sau fără chef de lucruri. Sunt un om absolut normal și nu mi se pare că sunt diferită de alți oameni în viața mea de zi cu zi, ci doar atunci când apar pe sticlă sau când mă manifest artistic, atunci se face diferențierea. Și nu aș spune că este o mare diferență între Delia căsătorită și Delia necăsătorită, sunt la fel, muncesc la fel”, declara Delia pentru revista VIVA!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×