Ce nebunie la iUmor! Delia, rugată să calce în picioare un concurent. Totul s-a difuzat pe post. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/10/2019, 12:01
Ce nebunie la iUmor! Delia, rugată să calce în picioare un concurent. Totul s-a difuzat pe post. FOTO GALERIE FOTO
Moment plin de suspans la iUmor în ediția din seara aceasta. Delia va călca un concurent în picioare. Sursa foto: eva.ro

Emisiunea „iUmor” va fi difuzată în seara aceasta pe Antena 1 de la ora 20:00. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor avea de jurizat numere de magie, stand-up comedy, dar și alte momente inedite. Delia va trece prin emoții de nedescris când va fi rugată să calce un concurent în picioare. 

Cântăreața Delia va călca un concurent în picioare în ediția de diseară

Se știe de șapte sezoane că pe scena de la iUmor urcă oameni cu idei inedite și numere comice care reușesc să impresioneze publicul. Și nu doar publicul, ci și jurații. În ediția din seara aceasta de la ora 20:oo, numai pe Antena 1, puteți vedea un concurent venit din Spania care o va ruga pe Delia să meargă în picioare pe spatele și capul lui, el stând pe cioburi. VEZI FOTO

„Am uitat ce picior, unde să îl pun, cum! Nu mai țineam minte, eram panicată! Nu am văzut niciodată un număr la iUmor în care cineva să fie efectiv la sacrificiu. Mi se pare că ți-ai asumat un risc enorm, ai avut încredere mult prea mare în mine!”, i-a spus cântăreața lui Moises Ugidos Cedeño, concurentul care speră să ajungă în finală.

Și Cheloo a rămas plăcut impresionat de numărul concurentului din Spania

Nu doar Delia a rămas impresionată de flexibilitatea și trucurile lui Moises Ugidos Cedeño, ci și un alt jurat. Este vorba despre Cheloo care i-a spus concurentului: „cioburile au fost salvarea ta în acest concurs” și pentru că nu a rezistat tentației juratul a făcut și o glumă la adresa momentelor în care colega sa era urcată cu picioarele pe Moises. „Uite cum noi, bărbații la nivel planetar, ne lăsăm călcați în picioare de femei!”, va fi auzit spunând Cheloo.

Moises Ugidos Cedeño vine din Spania și chiar dacă a avut mai multe accidentări de-a lungul timpului spune că nu va renunța la ceea ce face. Concurentul de la iUmor a început reprezentațiile pe stradă, iar acum spune că a uitat durerea care i-a fost pricinuită de rănile din trecut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×