Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de vineri, 18 octombrie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/10/2019, 18:30
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de vineri, 18 octombrie
Emisiunea iUmor revine pe micile ecrane în seara aceasta de la ora 20:00. Sursa foto: clicksud.org

iUmor revine pe micile ecrane în seara aceasta cu o nouă ediție din sezonul 7. Concurenții vor avea fel de fel de numere, de la magie, stand-up comedy, spectacol ca la circ până la deghizări bizare. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea parte de câteva surprize de proporții începând cu ora 20:00 pe Antena 1.

Cheloo părăsește scaunul de jurat la un concurent cu notorietate

Oamenii sunt inventivi, mai ales românii. În ediția din seara aceasta a emisiunii „iUmor” de la Antena 1 un concurent mai vechi revine pe scenă. Este vorba de Sethward the Walrus care în sezonul trecut a venit îmbrăcat în șarpe și l-a înghițit pe Șerban Copoț. În seara aceasta de la ora 20:00 concurentul a schimbat costumul și s-a deghizat în… morsă. Acest lucru nu a fost pe placul lui Cheloo care nici măcar nu a vrut să vadă numărul.

Delia a rămas impresionată de momentul lui Sethward spunând că și-a dat seama de mesajul pe care vrea să-l transmită concurentul. „Nu ați înțeles scopul venirii lui aici! Vrea să transmită un mesaj despre chinul animalelor la circ. Îmi vine să plâng! Acest om luptă pentru viața animalelor”, spune cântăreața. Mihai Bendeac nu este foarte impresionat de morsă spunând că nu i-a transmis nimic. „A fost un moment dramatic, e cumva drama entertainerului. Comedia poate fi cea mai puternică formă de tragedie”, a spus actorul.

Ce concurenți revin pe scena de la iUmor
Pepino de România revine pe scena de la „iUmor”. Sursa foto: a1.ro

Pepino de România se întoarce. Mihai Bendeac regretă că nu mai are maneta

O manetă specială a fost introdusă ca regulă în emisiunea „iUmor”. Jurații vor putea folosi această manetă doar o dată pe sezon, iar acest lucru înseamnă că cel care va primi maneta nu va mai putea participa la sezoanele următoare. Mihai Bendeac și-a folosit acest drept la finalul lunii septembrie la un concurent bucureștean care a încercat să interpreteze un rol. Actorul a fost intrigat de faptul că participanul juca un rol scris de altcineva, iar în momentul în care l-a lăsat să scrie câteva replici nu a fost mulțumit de rezultat.

Ulterior, juratul și-a regretat opțiunea gândindu-se la revenirea lui Pepino de România. Producătorii i-au jucat chiar și câteva feste actorului, dar Pepino nu a apărut, până în seara aceasta. Cu siguranță, Mihai Bendeac va regreta faptul că a folosit maneta când nu trebuia. De data aceasta, Pepino revine alături de o altă prezență inedită, Gică Gavrilă, cel care i-a propus Deliei să fie impresarul ei.

„Acest număr a fost ca un dans pe sicriul meu. Pipino este un fel de Dan Negru fabricat în China. A fost o imagine apocaliptică, cel mai de jos număr împreună cu Double G, cei de săptămâna trecută cu ciocanele”, va spune Mihai Bendeac legat de numărul celor doi concurenți.

Un alt concurent revine pe scena iUmor. Adi Bobo a ajuns de 3 ori în finală

Adi Bobo a participat la emisiunea de umor de-a lungul mai multor sezoane. Mai exact, comediantul a ajuns de trei ori în finală, dar nu a reușit niciodată să câștige marele premiu. În seara aceasta Adi Bobo va reveni pe scena de la iUmor în calitate de invitat special, iar stilul său va fi unul diferit.

Fostul concurent a avut emoții vizibile, dar a reușit să le depășească și a stârnit hohote de râs în rândul publicului. Adi Bobo i-a provocat pe cei trei jurați la un exercițiu de imaginație: „cum ar fi să apară un moldovean în filme horror?”. La final comediantul va sta câteva secunde în plus pe scenă în așteptarea votului, lucru care va stârni amuzamentul juraților. „Mă scuzați, eu așteptam jurizarea!”, va spune Adi Bobo.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×