Cheloo a ajuns la capătul răbdării la iUmor! A blocat un concurent din cauza lui Mihai Bendeac

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
11/10/2019, 23:08
Cheloo a ajuns la capătul răbdării la iUmor! A blocat un concurent din cauza lui Mihai BendeacGALERIE FOTO
Cheloo a folosit maneta de la iUmor. Sursa foto: antena3.ro

Cheloo a folosit maneta de la iUmor! Celebrul cântăreț s-a folosit de noile reguli care se aplică la emisiunea difuzată de Antena 1 pentru a bloca accesul în sezoanele următoare pentru un concurent care l-a scos din sărite!

Cheloo a folosit maneta de la iUmor

În acest sezon, Mihai Bendeac a fost primul dintre jurați care a apelat la manetă pentru a-l împiedica pe Daniel Farcaș, extraterestrul de la iUmor, să revină în următoarele sezoane. În ediţia de vineri seara a venit rândul lui Cheloo să ajungă la capătul răbdării și îl blocheze pe un concurent astfel încât să nu mai fie nevoit să-l revadă vreodată.

Concurentul parcă a presimțit faptul că va fi blocat, așa că i-aoferit palincă lui Cheloo, însă acest luru nu l-a protejat de mânia rapperului. Cheloo nu a putut rezista până la finalul numărului. Contrar aparențelor, Cheloo nu a fost atât de deranjat de momentul de pe scenă, cât de reacția colegilor săi din juriu.

Cheloo a folosit maneta de la iUmor
Cheloo a folosit maneta de la iUmor. Sursa foto: antena1.ro

Cheloo a recurs la acestă metodă extremă supărat mai mult de colegii săi din juriu

“Faptul că acest om a părăsit iUmor i se datorează lui Mihai Bendeac! Și Deliei! Dacă e să fiu corect, actul a fost sub orice critică, pot să spun că am fost favorizat de soartă și nu a fost nevoie să mai comunic cu el”, a motivat juratul alegerea făcută.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×