iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 27 septembrie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/09/2019, 18:30
iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 27 septembrie
Jurații de la iUmor vor avea o manetă specială. Vezi la ce folosește aceasta. Sursa foto: adevarul.ro

Emisiunea „iUmor” a ajuns la sezonul cu numărul șapte, iar în seara aceasta va avea loc o nouă ediție. Nu ratați începând cu ora 20:00 la Antena 1 numere de magie, improvizație sau actorie. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”. Concurenții sunt așteptați să-și încerce norocul și să ridice publicul în picioare.

iUmor Live Stream Online în seara aceasta. Noi reguli în emisiunea iUmor vor fi dezvăluite în ediția de vineri, 27 septembrie

Emisiunea „iUmor” va avea parte de noi reguli. Mai exact, concurenții vor avea parte de o surpriză mai puțin plăcută: o manetă specială care nu îi va mai da voie concurentului să mai revină pe scena emisiunii. Această manetă poate fi folosită de fiecare jurat o singură dată pe sezon. Cel care va apela pentru prima dată la acest „avantaj” va fi chiar actorul Mihai Bendeac care va taxa, ironic, un număr de actorie.

„Am căpătat o anxietate extraordinară pentru acest tip de număr greșit fundamental din niște considerente tehnice. Am jurat că niciodată nu îmi voi minți publicul și dacă nu aș face acum asta, ar însemna că mi-l mint!”, spune Mihai Bendeac despre decizia radicală luată în timpul emisiunii „iUmor”.

Vizionează online emisiunea iUmor de la Antena 1
Silviu Gherman revine pe scena de la iUmor. Actrița Irena Boclincă la fel. Sursa foto: a1.ro

Actrița Irena Boclincă revine pe sena de la emisiunea iUmor. Silviu Gherman, la fel

În seara aceasta de la ora 20:00 Irena Boclincă va reveni pe scena de la „iUmor” fiind invitat special. Actrița va intra încă o dată în pielea personajului Viorica Dăncilă și va ridica o sală întreagă în picioare. Unul dintre jurați, mai exact Mihai Bendeac, aproape că nu mai are cuvinte. „Doamne, cât de tare a fost!”, a exclamat actorul.

O altă surpriză a ediției din seara aceasta va fi un concurent mai vechi. Silviu Gherman a fost admirat de telespectatori în sezonul trecut, iar în ediția de diseară îi va impresiona atât pe Delia, cât și pe Mihai Bendeac. „Eu știu exact cine ești, ce faci, te-am urmărit de-a lungul timpului. El face ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ar face oricine altcineva!”, a spus Bendeac. Delia a mărturisit că este fanul numărul 1 al lui Silviu Gherman, în timp ce Cheloo mărturisește că și-ar dori să-l găsească în finală pe comediant.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×