Irena Boclincă, Viorica Dăncilă de la iUmor, revine la Antena 1. Mihai Bendeac a rămas fără cuvinte

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/09/2019, 12:59
Irena Boclincă, Viorica Dăncilă de la iUmor, revine la Antena 1. Mihai Bendeac a rămas fără cuvinte
Actrița Irena Boclincă va reveni la emisiunea iUmor ca invitat special în seara aceasta. Sursa foto: observatorulbv.ro

Irena Boclincă (38 de ani) a imitat-o excepționat pe Viorica Dăncilă în două momente de neuitat la emisiunea „iUmor” difuzată la Antena 1. Câștigătoarea sezonului cu numărul șase va reveni pe scenă în seara aceasta fiind invitat special. Jurații vor fi încântați de prestația sa, în special actorul Mihai Bendeac. 

Irena Boclincă, moment de actorie excepțional pe scena de la iUmor

Irena Boclincă este actrița de teatru originară din Republica Moldova care a făcut furori pe scena de la emisiunea „iUmor”. Actrița a devenit cunoscută datorită celor două momente în care a interpretat-o rolul Viorica Dăncilă, premierul României câștigând chiar și marele premiu al sezonului trecut. Irena a ales să facă un gest caritabil și a donat premiul de 20.000 de euro unuia dintre concurenți, Vasi Borcan. „Tot timpul am vrut să fac un act de caritate şi niciodată nu am avut posibilitatea, nu am avut bani ca să fac asta!”, a spus actrița, potrivit a1.ro.

În seara aceasta de la ora 20:00 Irena Boclincă va reveni pe scena de la „iUmor” fiind invitat special. Actrița va intra încă o dată în pielea personajului Viorica Dăncilă și va ridica o sală întreagă în picioare. Unul dintre jurați, mai exact Mihai Bendeac, aproape că nu mai are cuvinte. „Doamne, cât de tare a fost!”, a exclamat actorul.

Actrița va reveni la emisiunea de la Antena 1
Irena Boclincă a donat premiul de 20.000 de euro câștigat în sezonul 6 la iUmor. Sursa foto: a1.ro

Care a fost parcursul actoricesc al Irenei Boclincă și cum a ajuns la iUmor

Irena Boclincă a mărturisit în cadrul unui interviu că a avut un parcurs actoricesc presărat cu examene, stat la cămin, mutări și colaborări. Actrița din Republica Moldova ar fi vrut să se înscrie la „iUmor” în urmă cu doi ani, dar nu a fost sigură pe materialul pe care îl avea pregătit.

„În 2017 am ajuns pentru niște proiecte în București, de atunci am colaborat cu Circul Metropolitan, iar când am auzit de preselecțiile iUmor am zis să încerc, mai ales că am mai vrut o dată, dar nu eram sigură pe materialul meu atunci. Data trecută, audițiile iUmor s-au și suprapus cu un alt spectacol cu Radu Afrim, iar premiera era foarte apropiată de ziua de filmare și atunci am ales teatrul. E clar că așa a fost să fie, ca eu să fiu acum pe scenă!”,  a declarat actrița pentru VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×