Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 11 octombrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 18:45
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 11 octombrie GALERIE FOTO
iUmor Live Stream Video pe Antena 1 - Ediția de vineri, 11 octombrie

Ediția de vineri, 11 octombrie, a emisiunii iUmor poate fi văzută Live Stream Video pe Antena 1, vineri seara, de la ora 20:00. În această seară, Mihai Bendeac va trece rin momente grele, după ce va fi personajul principal într-un număr de hipnoză. Vedeta va avea un sentiment de deja-vu!

Emisiunea iUmor revine Live pe Antena 1 cu ediția de vineri, 11 octombrie

Andrei Voicu a revenit în sezonul 7 cu un spectacol inedit de hipnoză adresat lui Mihai Bendeac. A fost nevoie doar ca juratul să îi audă vocea pentru a-și dea seama ce urmează să se întâmple și să exclame: “Nu, nu, nu! Nu-mi faceți asta!”, având în minte doar ce i-a fost pregătit la finala iUmor din sezonul 2, atunci când juratul a cerut-o fără să vrea în căsătorie pe Alina Eremia.

Geani, o femeie venită la iUmor special pentru a duce numărul de hipnoză la bun sfârșit, are misiunea de a-i fi asistentă lui Mihai Bendeac. Deși numărul îl avea în centrul atenției pe Bendeac, Delia nu s-a putut abține să nu se lege de atitudinea pe care colegul ei o are cu privire la femeia de pe scenă:

iUmor Live Stream Video pe Antena 1 - Ediția de vineri, 11 octombrie
iUmor Live Stream Video pe Antena 1 – Ediția de vineri, 11 octombrie Sursa foto: antena1.ro

Mihai Bendeac, luat la rost de o spectatoare

“Mihai nu e capabil să dea comenzi! Se bate cu pumnii în piept și e praf! Și el e hipnotizat, cred. E o hipnoză prin empatie”. Care este deznodământul momentului de hipnoză și ce sentiment îl va încerca pe Mihai Bendeac, puteți urmări astăzi, de la ora 20:00, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

Așadar, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor avea din nou ce juriza, deoarece numerele de pe scena iUmor parcă devin din ce în ce mai bune. Jurații vor trăi tot felul de momente, iar sentimentele lor vor fi de toate felurile, în funcție de performanța celor ce vor veni în fața lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×