Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 11 octombrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 18:30
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 11 octombrie GALERIE FOTO
Vocea României Live Stream Video pe Pro TV - Ediția de vineri 11 octombrie. Sursa foto: protv.ro

Vocea României revine vineri, 11 octombrie, pe Pro TV , dar aceasta poate fi văzută și Live Stream Video! Indiferent cum va fi văzut acest show de televiziune, impactul este același: este ceamai urmărită emisiune de talente din România, iar cei patru jurați fac deliciul publicului telespectator.

Fanii emisiunii Vocea României pot vedea ediția de vineri, 11 octombrie, a show-ul lor preferat și Live Stream Video pe Pro TV

Așadar, Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și inegalabilul Horia Brenciu vor deschide din nou sezonul bătăliilor pentru cele mai bune voci care vor urca pe scena Vocea României. Spectacolul continuă, după ce săptămâna trecută, antrenorii au fost impresionați de vocile incredibile ale concurenților, de modul în care ei s-au prezentat în competiție și de ambiția de care au dat dovadă.

Săptămâna trecută a fost o ediție în care emoția și energia au pus stăpânire pe public și pe antrenori, care au reacționat de fiecare dată când au simțit potențialul din glasurile celor care au urcat pe scenă în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute. Încă nouă concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe un loc într-una dintre cele patru echipe.

Vocea României Live Stream Video pe Pro TV - Ediția de vineri 11 octombrie
Vocea României Live Stream Video pe Pro TV – Ediția de vineri 11 octombrie. Sursa foto: protv.ro

Vocea României, lider de audiență

Cam ca de fiecare dată, Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 27.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.5 puncte de rating și 16.3% share, potrivit vocearomâniei.protv.ro.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:52, aproape 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor. Așadar, show-ul preferat al românilor revine pe micile ecrane vineri, 11 octombrie, de la ora 20:30, la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×