Vlăduța Lupău a făcut marele anunț. Îndrăgita cântăreață e mai fericită ca niciodată. Se întâmplă în curând

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
05/03/2020, 10:27
Vlăduța Lupău a făcut marele anunț. Îndrăgita cântăreață e mai fericită ca niciodată. Se întâmplă în curând
Vlăduța Lupău și Adrian Rus se pregătesc pentru evenimentul ce se anunță a fi nunta anului în showbiz-ul românesc. Sursa foto: Facebook

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară ale noului val, iar videoclipurile postate pe canalul său de Youtube înregistrează zeci de mii de vizualizări în doar câteva minute de la publicare. În plus, ultimele luni i-au adus nenumărate evenimente, iar acest lucru se reflectă cu vârf și îndesat în veniturile sale, demne de un artist de succes.

Vlăduța Lupău pregătește o petrecere de nuntă ca în povești. Când este programat fericitul eveniment

Dincolo de cariera în plină ascensiune, tânăra de 28 de ani are toate motivele să se simtă împlinită și când vine vorba despre viața personală. Asta pentru că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Rus, fiul lui Toma Rus, fost chestor de poliție și secretar în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și unul dintre cei mai promițători fotbaliști din lotul campioanei en-titre, CFR Cluj.

Cei doi și-au unit destinele în toamna anului trecut, iar acum se pregătesc să marcheze acest moment deosebit printr-o petrecere de pomină.

De altfel, data a fost deja stabilită și, judecând după mesajul postat recent pe rețelele de socializare putem spune că Vlăduța își dorește ca pe lista cu invitați să se regăsească toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

SAVE THE DATE❗️ 30.04.2020”, a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram, spre bucuria fanilor, care au copleșit-o cu nenumărate mesaje de felicitări. În aceste condiții, nu e de mirare că toată lumea vorbește despre mult-așteptatul eveniment ca despre nunta anului în showbiz-ul românesc.

Câți bani primește Vlăduța Lupău de la Youtube în fiecare lună

Se anunță o petrecere ca în povești, mai ales că frumoasa sălăjeancă a strâns într-un timp relativ scurt o adevărată avere. Vorbim despre o comunitate în toată regula pe care aceasta a reușit să o clădească în mediul online, canalul său având în prezent peste 400 de mii de abonați, pe care cântăreața îi răsfață constant cu cele mai recente videoclipuri ale sale. Cum era de așteptat, administratorii celebrei platforme de streaming nu puteau trece cu vederea o asemenea performanță.

Așa se face că solista de muzică populară primește lunar cel puțin 2.000 de dolari pe lună, potrivit site-ului de specialitate socialblade.com. Având în vedere popularitatea sa pe rețelele de socializare, se estimează că numărul abonaților pe canalul său de Youtube va crește considerabil, făcând ca Vlăduței să îi intre în conturi până la 30.000 de dolari în fiecare lună.

În plus, dacă vrei ca îndrăgita interpretă de muzică populară să îți cânte la nuntă, va trebui să bagi foarte adânc mâna în buzunar, pentru că participarea sa la astfel de evenimente nu este deloc ieftină.

Vlăduța solicită cel puțin două mii de euro pentru a-i delecta pe invitați cu melodiile sale, într-un recital de două ore. Suma poate ajunge, însă, chiar și până la 10.000 de euro, dacă artista este invitată să întrețină atmosfera pe toată durata petrecerii.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×