Vlăduţa Lupău, aşa cum nu ai mai văzut-o. Cum s-a fotografiat frumoasa cântăreaţă! Fanii au reacţionat imediat: „Să îţi trăiască”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/04/2020, 18:35
Vlăduţa Lupău, aşa cum nu ai mai văzut-o. Cum s-a fotografiat frumoasa cântăreaţă! Fanii au reacţionat imediat: „Să îţi trăiască”
Vlăduța Lupău, fotografie de zile mari pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă  nu a putut avea întreaga familie alături din cauza măsurilor de distanțare socială impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului coronavirus pe teritoriul țării, Sărbătorile Pascale au găsit-o pe Vlăduța Lupău într-o companie cât se poate de specială. Și pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, frumoasa cântăreață s-a pozat alături de musafirul său și a postat fotografia pe rețelele de socializare, iar reacția fanilor nu a întârziat să apară.

Vlăduța Lupău s-a pozat alături de nepoțica ei

Știm că sunteți curioși să aflați despre cine este vorba, așa că nu vă mai ținem pe jar. Tânăra a fost vizitată recent de nepoțica sa, o fetiță drăgălașă foc, după care frumoasa mătușă spune mereu că este topită. Iar cele două au avut și un mesaj pentru admiratorii din mediul online, cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

Paște Fericit!”, au transmis acestea prin intermediul contului de Instagram al interpretei de muzică populară, spre încântarea tuturor fanilor, care s-au întrecut la rândul lor în like-uri și mesaje. „Paște fericit, Vlăduța!!! Sănătate și numai bine ție și familiei tale!!!”, „Paste fericit ! Ce bine îți seamănă îngerașul de nepoțica ,să crească mare și sănătoasă” sau „Să-ți trăiască, Adevărat a Înviat”, sunt doar câteva dintre mesajele venite din partea internauților. Poți vedea fotografia AICI.

Nunta Vlăduței Lupău se amână din cauza epidemiei de coronavirus

Văzând cât de bine îi stă Vlăduței cu un copilaș în brațe, mulți dinte fanii nu s-au putut abține să aducă vorba despre ziua în care va deveni la rândul său mamă pentru prima dată. Ei bine, nu știm când se va întâmpla acest lucru, dar cel mai probabil după petrecerea de nuntă pe care artista și soțul său, Adrian Rus, portarul celor de la CFR Cluj urmează să o organizeze.

Deși era programat la sfârșitul acestei luni, fericitul eveniment va mai trebui să aștepte, iar motivele sunt lesne de înțeles. Având în vedere răspândirea tot mai agresivă a noului tip de coronavirus pe teritoriul României, autoritățile au interzis orice evenimente care implică un număr mare de participanți, așa că Vlăduța Lupău și partenerul său de viață s-au văzut nevoiți să amâne petrecerea.

Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgita interpretă de muzică populară, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. „Ce credeți că facem? Stăm acasă, ne iubim și…. NU ne mai căsătorim!!!”, a scris aceasta, revenind apoi, de teamă că gluma va fi luată mult prea în serios de cei dragi.

Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020. Când o să putem să ne distrăm și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans.

Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată. Cu drag, Vlăduța si Adi”, le-a transmis frumoasa brunetă celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×