Cum s-a filmat Vlăduţa Lupău de Paşte. Fanii cântăreţei, în extaz

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2020, 15:02
Cum s-a filmat Vlăduţa Lupău de Paşte. Fanii cântăreţei, în extaz
Vlăduța Lupău a avut „musafiri” în duminica Paștelui. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă a rămas acasă, la fel ca fiecare dintre noi, Vlăduța Lupău, sau regina Youtube-ului românesc, așa cum este supranumită datorită milioanelor de vizualizări de care se bucură videoclipurile postate pe celebra platformă video, are întreaga familie alături în duminica Paștelui.

Și nu, nu a încălcat niciuna dintre măsurile de distanțare socială impuse de autorități în această perioadă, pentru că ne referim la bunele sale prieteni necuvântători, care au avut grijă să-i țină companie frumoasei interprete de muzică populară în această zi specială.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant în prima zi de Paște. Videoclipul postat pe rețelele de socializare i-a cucerit pe fani

Pentru că Învierea Domnului trebuie sărbătorită cum se cuvine, vedeta a pregătit un coș cu bucate tradiționale. Ouă roșii, pască și cozonaci, toate s-au regăsit în meniul tradițional al celor doi, iar dacă vă gândeați că s-a înfruptat de una singură din aceste bunătăți, ei bine, trebuie să știți că Vlăduța a avut musafiri speciali.

Este vorba despre un iepuraș dolofan și câțiva puișori de găină care i-au înseninat Sărbătorile Pascale în absența rudelor și tuturor celor dragi. Sunteți curioși să-i cunoașteți? Puteți face acest lucru urmărind videoclipul postat AICI.

Bineînțeles, din peisaj nu avea cum să lipsească nici Adrian Rus, tânărul portar al campioanei en-titre CFR Cluj. Cei doi s-au căsătorit civil în toamna anului trecut și se pregătesc de o nuntă ca în povești, la care vor lua parte sute de invitați din lumea showbiz-ului.

Nunta Vlăduței Lupău se amână din cauza epidemiei de coronavirus

Deși era programat la sfârșitul acestei luni, fericitul eveniment va mai trebui să aștepte, iar motivele sunt lesne de înțeles. Având în vedere răspândirea tot mai agresivă a noului tip de coronavirus pe teritoriul României, autoritățile au interzis orice evenimente care implică un număr mare de participanți, așa că Vlăduța Lupău și partenerul său de viață s-au văzut nevoiți să amâne petrecerea.

Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgita interpretă de muzică populară, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare. „Ce credeți că facem? Stăm acasă, ne iubim și…. NU ne mai căsătorim!!!”, a scris aceasta, revenind apoi, de teamă că gluma va fi luată mult prea în serios de cei dragi.

Pardon, nu ne mai căsătorim în 30 aprilie 2020. Când o să putem să ne distram și să ne bucurăm de petreceri, cred că știți că o să fim primii pe ringul de dans.

Sănătate, să vă iubiți și vă ținem la curent cu noua dată. Cu drag, Vlăduța si Adi ”, le-a transmis frumoasa brunetă celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×