Vladimir Putin a sărbătorit Ziua Femeii în avans. S-a suit pe cal și a defilat alături de polițistele din Rusia. Video

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 21:56
Vladimir Putin a sărbătorit Ziua Femeii în avans. S-a suit pe cal și a defilat alături de polițistele din Rusia. Video GALERIE FOTO
Vladimir Putin a sărbătorit inedit Ziua Femeii!

Vladimir Putin a sărbătorit inedit Ziua Femeii. Acesta a ales ca de 8 martie să defileze călare, împreună cu șase polițste din Moscova. Clipul a fost filmat chiar de autoritățile de la Kremlin și a fost împărtășit cu fanii acestuia din mediul online. „Ştim că inima unei femei este cea mai credincioasă şi că toleranţa ei este cel mai preţios lucru”, a declarat în cursul anului trecut Vladimir Putin, cu prilejul Zilei internaţionale a femeii.

Vladimir Putin, mod inedit de a sărbători Ziua Femeii!

Vladimir Putin a spus să iasă din tipare, astfel că o zi extrem de importantă se apropie cu pași repezi. Președintele Rusiei s-a urcat pe exemplarele superbe de cai și a defilat alături de șase polițiste. Acesta era îmbrăcat destul de simplu.

Avea o pereche de blugi, o cămașă deschisă la culoare și o jachetă. În imagini, președintele rus este situat între cele două rânduri de polițiste. După defilare, Vladimir Putin le-a felicitat elegant pe cele 6 femei ale legii aflate lângă el pentru ziua specială de 8 martie, ziua internațională a femeii.

Vladimir Putin, trimite după gratii pe oricine nu-l respectă

O lege sovietică a fost adoptată în Rusia, unde oamenii care nu îl respectă pe Vladimir Putin sunt trimiși direct la închisoare. Legea amintește foarte mult de perioada sovietică și stipulează amenzi chiar și până la 100.000 de ruble pentru postări ”indecente” care arată o ”evidentă lipsă de respect pentru societate, pentru simbolurile statului rus, constituție sau autorități”.

Vladimir Putin, mod unic de a sărbători Ziua Femeii
Vladimir Putin, mod unic de a sărbători Ziua Femeii

De asemenea, unii au avut de comentat asupra formulării, care se pare că este destul de vagă și se adresează: autorităților, inclusiv satiră, glume sau meme, poate fi pedepsită. ”În curând vom spune glume despre autorități în șoaptă, la bucătărie”, a scris pe facebook un critic al legii, Serghei Șvakin, avocat din Moscova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×