Ce avere are Vladimir Putin! Rușii au dezvăluit suma neoficială. Câți bani are în conturi șeful Rusiei

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 12:45
Ce avere are Vladimir Putin! Rușii au dezvăluit suma neoficială. Câți bani are în conturi șeful Rusiei GALERIE FOTO
Ce avere are Vladimir Putin! Rușii au dezvăluit suma neoficială.

Averea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, a fost mereu subiect de controversă, iar ziariștii din toată lumea tot încearcă să afle câți bani are acesta în conturi. Oficial, liderul de la Kremlin câștigă anual 133.000 de dolari și locuiește într-un mic apartament. Însă potrivit unor surse citate de presa rusă și de cea internațională, Putin ar putea fi cel mai bogat om din lume.

Averea lui Vladimir Putin. Dezvăluirile unui om de afaceri despre sumele uriașe

Cel care a dezvăluit că Vladimir Putin ar fi mai bogat și decât fondatorul Amazon, Jeff Bezos, este omul de afaceri Bill Browder. Conform acestuie, președintele rus ar avea o avere de 200 de miliarde de dolari, în timp ce Bezos are cu 50 de miliarde mai puțin, scrie Business Insider.

Una dintre cele mai luxoase proprietăți ale sale ar fi un palat de la Marea Neagră, a cărui valoare s-ar ridica la peste 1 miliard de dolari. Palatul are piste de aterizare pentru trei elicoptere, o sală de teatru și zeci de camere pentru cei care asigură paza complexului.

Ce avere are Vladimir Putin! Rușii au dezvăluit suma neoficială.
Ce avere are Vladimir Putin! Rușii au dezvăluit suma neoficială.

Vladimir Putin, un lider temut în Rusia

Vladimir Putin ar deține peste 20 de vile și palate, dar forța sa nu stă numai în averea pe care o deține. Recunoscut pentru stilul său agresiv în relațiile internaționale, liderul de la Kremlin a avut mai multe schimburi de replici dure cu oficialii americani și cu cei ai NATO.

La începutul acestui an, însuși secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că Alianța nu vrea un nou Război Rece cu Rusia lui Putin. „Nu vrem un nou Război Rece, nu vrem o nouă cursă a înarmării cu Rusia. Aşa că avem ceea ce noi numim o abordare duală cu Rusia. Suntem fermi, suntem puternici, dar lucrăm şi la dialogul cu Rusia, pentru a încerca să ameliorăm relaţiile cu Rusia şi să diminuăm tensiunile”, a declarat Jens Stoltenberg.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×