Cum s-au căsătorit părinții lui Vladimir Putin. El i-a scos ochii cu o furcă

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 08:37
Cum s-au căsătorit părinții lui Vladimir Putin. El i-a scos ochii cu o furcă GALERIE FOTO
Vladimir Putin a uimit pe toata lumea cu povestea despre cum a inceput povestea de dragoste dintre parintii sai

Pe Vladimir Putin îl cunoaște întreaga planetă. Este președintele Rusiei, aflat la al patrulea mandat, este unul dintre cei mai puternici lideri din lume, dispus parcă oricând să atace o țară vecina și, mai nou, amenință România cu războiul, din cauza scutului antirachetă american de la Deveselu.

Aspectele vieții sale rămân un secret pentru opinia publică, dar președintele Rusiei a povestit însă unul dintre cele mai întunecate secrete ale familiei sale. Copilăria sa se pare că nu a fost tocmai una frumoasă deoarece părinții săi nu aveau o poveste frumoasă de spus despre modul în care s-au cunoscut. Numele mamei sale a fost Maria Shelomova, iar tatăl său se numea Vladimir Spiridonovici Putin. Cei doi locuiau în satul Pominovo, situat la 50 de km de Tver. S-au cunoscut la vârsta de 17 ani.

Părinții lui Vladimir Putin au avut trei copii

Spiridonovici nu i-a făcut tocmai curte Mariei, ci mai repede i-a stricat-o. Avea doar 17 ani, dar era deja cunoscut în satul natal ca un tip violent, pus pe harță. I-a căzut cu tronc Maria și s-a dus la locuința ei, după ce a aflat că fata a rămas sigură acasă. Aceasta nu a fost de acord să-i deschidă poarta tânărului, iar acesta a văzut roșu-n fața ochilor! A pus mâna pe o furcă și s-a repezit asupra porții! A lovit-o de mai multe ori, până când a reușit să spargă gardul. Din nefericire, furca i-a intrat în ochi Mariei!

Vladimir Putin parinti
Parintii lui Vladimir Putin au avut trei copii, dar doar actualul presedinte al Rusiei a supravietuit

Tânăra a fost dusă de urgență la spital, iar medicii au reușit să=i salveze viața, dar nu și ochiul. I-a fost montat un ochi de sticlă, iar părinții fetei l-au obligat pe Vladimir Spiridonovici Putin să o ia de soție pe Maria Shelomova. Tânărul cuplu a avut trei copii, însă doar Vladimir Putin a supraviețuit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×