Vladimir Drăghia, reacție nervoasă după ediția de aseară a Exatlon: ”Am fost mai proști ca ei”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/02/2019, 09:21
Vladimir Drăghia, reacție nervoasă după ediția de aseară a Exatlon: ”Am fost mai proști ca ei” GALERIE FOTO
Vlladimir Drăghia, antrenorul Faimoșilor, reacție nervoasă după ediția de aseara a Exatlon

Vladimir Drăghia a reacționat nervor după ediția de aseară a Exatlon în care acesta, împreună cu echipa lui a pierdut. Mai mult, antrenorul echipei roșii a dezvăluit și motivul pentru care nu au ieșit vitorioși din luptă. În data de 2 februarie, a fost un meci plin de tensiune, căci s-a jucat pentru hotel.

Și, atât Faimoșii, cât și Războinicii și-au dorit extrem de tare să câștige, pentru a ajunge la confort. Ambele echipe au avut un plus, venind doi concurenți noi, care au și adus puncte importante echipelor lor.

Vladimir Drăghia, reacție nervoasă după ediția de aseară a Exatlon

Ștafeta mixtă s-a jucat între Andreea Arsine și Ion Sandu, Faimoși, și Gabriel Nedelcu și Iuliana Aradi, de la Războinici. După lupte grele și un joc puțin schimbat, cei care și-au petrecut noaptea la un hotel de lux au fost Războinicii, în timp ce Faimoșii vor petrece noaptea la baracă.

Despre final, atitudinea antrenorului echipei albastre și noroc a vorbit antrenorul echipei roșii, Vladimir Drăghia. „A prins și Giani glas după 4 bătăi. A bătut și el o dată și a început să vorbească. Am avut o zi proastă. Dar chiar și în ziua asta proastă era să câștigăm.

Vladimir Drăghia, reacție nervoasă după ediția de aseară a Exatlon: ”Am fost prostit!”
În data de 2 februarie, a fost un meci plin de tensiune, căci s-a jucat pentru hotel

De data asta nu am avut ghinion. De data asta pur și simpluu am jucat prost. Nici măcat nu au fost ei mai buni ca noi, am fost noi mai proști ca ei”, a spus Vladimir Draghia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×