Vlad Voiculescu, atac frontal la adresa liberalilor! „O nouă ciumă, dar de altă culoare”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/03/2020, 10:34
Vlad Voiculescu, atac frontal la adresa liberalilor! „O nouă ciumă, dar de altă culoare” GALERIE FOTO
Vlad Voiculescu acuze în termeni duri PNL. Sursa foto - hepta.ro

Fostul candidat al celor la PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu a lansat un atac frontal la adresa liberalilor! Acesta dezminte informațiile conform cărora este adeptul ruperii parteneriatului politic cu USR.

Vlad Voiculescu, atac frontal la adresa liberalilor!

Mai mult de atât, Voiculescu a atras atenția că este probabil ca, în viitor, să se instaureze un altfel de „ciumă”, nu roșie. Aluzia la PSD a fost evidentă, dar acum a lăsat să se înțeleagă că social democrații ar putea fi înlocuiți de PNL.

În apărarea lui Vlad Voiculescu a sărit și fostul premier, Victor Ponta. Acesta a scris pe o rețea de socialziare că „numai naziștii și comuniștii judecă oamenii după ce au făcut părinții”, făcând referire la faptul că tatăl lui Vlad Voiculescu a fost declarat colaborator al Securității.

„O nouă ciumă, dar de altă culoare”

„Citesc în presă că PLUS ar fi discutat/cerut ruperea Alianței. Nici gând. Am cerut colegilor de la USR funcționarea Alianței”, scrie Vlad Voiculescu pe contul său de socializare.

„Am cerut ca orice negociere cu PNL să fie făcută doar în Alianță (nu de către unul dintre partide sau De ce eu unul vreau să continue Alianța USR PLUS și să funcționăm deja ca un partid?

E simplu: forța politică constituită din USR și PLUS este singura care poate opri un nou dezmăț, o nouă ciumă, de data asta de altă culoare”, a mai scri fostul ministru al Sănătății.

„Nu avem nevoie de politică, nici eu, nici ceilalți aproape 20.000 de membri PLUS. Vreau doar ca timpul și energia investite aici – în Alianța USR PLUS în ultimul an și jumătate – să conteze.

Și nu vreau să am nimic de-a face cu felul în care s-a făcut politică până acum. Poate astăzi e destul să ne dorim să scăpăm de PSD. Mâine ne vom întreba cum am putut să cerem atât de puțin de la noi înșine”, a continuat Vlad Voiculescu

Legat de faptul că tatăl său a fost declarat colaborator al Securității, Voiculescu spune că nu a ascuns niciodată acest lucru.

„Este o decizie a unei instanțe de judecată care constată calitatea de colaborator al Securității a tatălui meu. E din 2014 și a fost mereu disponibilă pe net”, se apără Vlad Voiculescu, precizând că vechile greșeli ale membrilor familiei sale au ieșit la iveală din cauza implicării sale politice.

„Este o vorbă înțeleaptă din popor care ne spune că niciun copil nu ar trebui să plătească pentru faptele părinților. (…) De data aceasta, are dreptate Vlad Voiculescu – nu îmi place persoana, dar principiul este mai important: numai naziștii și comuniștii judecau oamenii pentru ceea ce au făcut părinții (sau alte rude)”, a scris și Victor Ponta despre subiect

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×