Victor Ponta, ofertă pentru Klaus Iohannis şi PNL: „Suntem ca în 1977, l-aș propune premier pe Raed Arafat. N-avem criză militară să vină Ciucă”

în Stiri de ultima ora
23/02/2020, 21:05
Victor Ponta, ofertă pentru Klaus Iohannis şi PNL: „Suntem ca în 1977, l-aș propune premier pe Raed Arafat. N-avem criză militară să vină Ciucă”
Victor Ponta, ofertă pentru Klaus Iohannis şi PNL-Raed Arafat premier

Victor Ponta, liderul partidului Pro România, a declarat duminică seară că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace toate partidele la Cotroceni, luni dimineaţă, şi să proipună un alt premier care sp fie şi votat de către Parlament în aceiaşi zi.

Victor Ponta îl propune lui Klaus Iohannis pe Raed Arafat premier

Victor Ponta, liderul partidului Pro România, a declarat duminică seară că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace toate partidele parlamentare la Cotroceni, luni dimineaţă, unde să propună un alt premier care să fie şi votat de către Parlament în aceiaşi zi. Victor Ponta a mai spus că România nu-şipermite să pice Guverne, în contextul epidemiei de coronavirus.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Victor Ponta a mai spus că nu are cum să îl voteze pe premierul propus, Ludovic Orban, drept pentru care parlşamentarii Pro România nu vor participa luni la „circul” din Parlament.

Victor Ponta: „Mi-as dori maine sa votam un guvern, dar nu guvernul Orban”

Prin ce s-a intamplat in ultimele zile si in lume suntem ca in 1977, intr-o situatie la fel de dificila ca la marele cutremur, avem o criza.

Mi-as dori maine sa votam un guvern, dar nu guvernul Orban. Cred ca maine dimineata ar trebui ca dl Iohannis sa ne cheme pe toti sa ne spuna ca suntem intr-o situatie de o gravitate fara precedent, este o urgenta medicala care o sa fie si economica.

Ce facem cu doua milioane de romani din Italia, nu-i mai primim in Romania? Ce facem cu firmele care depind de importuri din China?

Noi ce facem, picam guverne de 5 ori? Suntem ca in ultima noapte pe Atlantida, se scufunda continentul si noi ne tinem de glume? In locul lui Iohannis maine l-as propune premier pe Raed Arafat. Am auzit zvonuri cu dl Ciuca, dar nu e criza militara”, a declarat Victor Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×