Viviana Sposub, luată pe nepregătite de coronavirus: ”Aștept din clipă în clipă să se încheie”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 15:48
Viviana Sposub, luată pe nepregătite de coronavirus: ”Aștept din clipă în clipă să se încheie”

Viviana Sposub (23 de ani) lucrează de acasă de ceva vreme și a învățat să se adapteze situației, însă a declarat că deși este o persoană optimistă a fost luată pe nepregătite de pandemia de coronavirus. Vedetei îi este foarte dor de echipa de la Pro TV și speră că totul se va termina cu bine.

Prezentatoarea TV Viviana Sposub și-a făcut numeroase scenarii legat de COVID-19

Co-prezentatoarea „Vorbește lumea” de la Pro TV se gândea inițial să plece la Botoșani la familia sa pentru că era puțin panicată de pandemia de coronavirus, dar până la urmă a ales să rămână în București. Viviana Sposub lucrează din propria sufragerie și a înțeles că distanțarea socială este cea care apropie oamenii perioada aceasta.

Frumoasa vedetă a mărturisit că a fost luată pe nepusă masă de această criză, în ciuda faptului că ea este o persoană foarte optimistă. Șatena și-a făcut zeci de scenarii și abia așteaptă să se încheie totul și să-și reia cursul normal al vieții.

„Eu sunt o persoană foarte optimistă și din acest motiv pot fi de multe ori nerealistă. Astfel că ideea unui scenariu atât de tragic mă făcea mereu să exclam: «N-are cum să se întâmple așa ceva!». Tocmai din acest motiv, toată situația m-a luat pe nepregătite.

Simt de multe ori că suntem toți niște personaje într-un film apocaliptic și aștept din clipă în clipă să se încheie. Tocmai firea mea optimistă mă face să nu îmi pierd speranța și să cred cu tărie că într-un final: «Totul va fi bine!»”, a declarat Viviana Sposub pentru click.ro.

Ce activități are vedeta de la Pro TV de când stă în izolare: ”M-am perfecționat în bucătărie”

Viviana Sposub s-a izolat doar cu pisicuța ei Bella și încearcă să aibă o viață la fel de activă ca înainte, iar pentru asta vedeta se trezește în fiecare dimineață la 8:00 și se apucă de treabă. Frumoasa șatenă nu duce lipsă de activități, pe lângă faptul că prezintă meteo de acasă, Viviana Sposub citește, face sport, se uită la filme și gătește.

Prezentatoarea TV a mărturisit că perioada acesta s-a întrecut pe sine în bucătărie și chiar a ajuns să se perfecționeze. Vedeta spune că acum gătitul nu este doar o necesitate, ci și o modalitate inedită prin care reușește să se relaxeze.

„Încerc să am o viață la fel de activă ca înainte. Mă trezesc la 8 fix în fiecare dimineață, gătesc micul dejun, iar apoi mă pregătesc pentru emisiune. După ce închei transmisiunea live, gătesc din nou, lucru pe care nu prea îl făceam înainte de carantină, fac ordine în casă, mă joc cu pisicuța mea, Bella, citesc, vizionez filme.

Online-ul a devenit pentru noi toți un loc de evadare în această perioadă, așa că petrec destul de mult timp și pe rețelele sociale. Vorbesc cu prieteni, cu urmăritori, împărtășesc anumite păreri sau postez conținut menit să aducă zâmbete în situația de față.

Încerc să fac și sport. Nu-mi iese de fiecare dată, dar chit că nu mă antrenez ca la carte, tot mă mișc de colo până colo prin casă”, a mai povestit vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

Întrebată ce-i lipsește cel mai mult perioada aceasta Viviana Sposub a declarat că îi este extrem de dor de colegii ei de echipă, să facă lucruri pe care până acum le considera banale sau pur și simplu, să râdă și să ia masă alături de familia „Vorbește lumea”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×