Viviana Sposub și Ionuț Rusu, cel mai nou cuplu din showbiz. Celebrul vlogger a făcut primele declarații

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/02/2020, 16:47
Viviana Sposub și Ionuț Rusu, cel mai nou cuplu din showbiz. Celebrul vlogger a făcut primele declarații
Viviana Sposub și Ionuț Rusu, cel mai nou cuplu din showbiz. Sursa foto: Instagram.com

Co-prezentatoarea „Vorbește lumea” Viviana Sposub trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un vlogger foarte cunoscut din țara noastră. Star-vloggerul de la iUmor Ionuț Rusu a confirmat relația, chiar dacă primele imagini cu ei au apărut încă de acum câteva luni.

Viviana Sposub și Ionuț Rusu, discreți cu relația lor amoroasă

Frumoasa brunetă Viviana Sposub și Ionuț Rusu au fost protagoniștii unui lecții de tandrețe într-un mall din București în urmă cu ceva vreme, dar niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația amoroasă la momentul respectiv. Iată că cei doi formează la momentul actual cel mai nou cuplu din showbiz.

Sexy-asistenta „Vorbește lumea” și star-vloggerul de la iUmor au reușit să se ascundă de ochii curioși trăindu-ți iubirea discret, în ciuda faptului că Viviana apare des în clipurile vloggerului. Ionuț Rusu a dezvăluit care este statusul său în dragoste și chiar a uimit când a mărturisit că se înțelege extrem de bine cu soacra.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des”, a declarat iubitul Vivianei Sposub pentru cancan.ro.

Ionuț Rusu, despre relația cu Viviana Sposub: ”Trăiesc un adevărat vis”

Cunoscutul vloggerul a mai dezvăluit că nu este o persoană geloasă și este conștient că are lângă el o femeie foarte frumoasă, dorită de mulți bărbați din România, dar nici el nu este mai prejos. Ionuț Rusu este în culmea fericirii și adaugă că trăiește un „vis”.

„Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuț Rusu, potrivit sursei menționate anterior.

Cine este Viviana Sposub, colega Adelei Popescu și a lui Gabriel Coveșanu

Viviana Sposub (22 de ani) a prezentat rubrica meteo de la Observator de la Antena 1, dar a decis să părăsească trustul după numai 1 an. Frumoasa prezentatoare și-a dat demisia în direct după ce șefii din Intact ajunseseră la concluzia de a o concedia.

Superba brunetă a trecut repede în echipa de la Pro TV și face echipă cu Adela Popescu și Cove în emisiunea „Vorbește lumea”. Tânăra este jurnalistă, prezentatoare TV, vlogger și cochetează cu muzica încă de mică, aceasta fiind marea sa pasiune.

„Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8 și să vin aici în platou. I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine.

Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum! Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat.

În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”, a declarat focoasa brunetă, informa protv.ro în vara lui 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×