Viviana Sposub, de la Vorbește lumea, printre cele mai frumoase asistente TV. Galerie FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Femei frumoase
04/11/2019, 12:20
Viviana Sposub, de la Vorbește lumea, printre cele mai frumoase asistente TV. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Viviana Sposub este asistenta de la emisiunea Vorbește lumea. Sursa foto: Instagram

Viviana Sposub este de la o vreme o apariție care îi încântă pe telespectatori dimineață de dimineață la Vorbește lumea. Este considerată la ora actuală una dintre cele mai frumoase asistente de televiziune și reușește de cele mai multe ori să îi eclipseze pe prezentatorii matinalului de la PRO TV.

Viviana Sposub a plecat de la Antena 1, unde prezenta vremea

Viviana nu este prima oară în viața ei pe micul ecran. Vedeta de la Vorbește lumea a ajuns la PRO TV după ce a prezentat vremea la Antena 1, în cadrul Observatorului. Asistenta ar fi fost dată afară de cei de la Antenă și, conform surselor cancan.ro, prezența ei în cadrul echipei Observator nu a fost una dintre cele mai agreabile, în ciuda frumuseții sale de invidiat. Se pare că vedeta a făcut o figură proastă la Antenă, căci mulți nu o mai suportau.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a fost mesajul de adio pe care Viviana îl scrisese după concedierea de la Antena 1.

Ce a spus Vivi după ce a ajuns la PRO

„Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8 și să vin aici în platou. I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine. Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum! Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit” , a declarat Viviana pentru PRO TV imediat după ce a devenit colega lui Cove și a Adelei Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×