Adela Popescu, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu: „Te rog să revii”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/10/2019, 12:08
Adela Popescu, în lacrimi după moartea lui Mihai Constantinescu: „Te rog să revii”
Adela Popescu, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: spynews.ro

Lumea muzicii ușoare românești este în stare de șoc după dispariția tragică a unuia dintre cei mai apreciați reprezentanți ai săi. Este vorba despre Mihai Constantinescu, plecat dintre noi după cinci luni de suferință, perioadă în care s-a aflat în comă la Spitalul Floreasca din Capitală. De îndată ce medicii au făcut cumplitul anunț, pe rețelele de socializare au curs numeroase mesaje emoționante din partea celor care l-au cunoscut și i-au fredonat șlagărele nemuritoare.

Adela Popescu, mesaj dureros după moartea lui Mihai Constantinescu

Printre aceștia se numără și Adela Popescu, care nu l-a putut uita pe omul ce i-a ghidat primii pași în carieră. În 1994, pe când avea doar 13 ani, îndrăgita cântăreață a fost descoperită și lansată de Mihai Constantinescu, care la acea vreme prezenta la televiziunea publică emisiunea „Ba da, ba nu!”. Din această postură, carismaticul artist le oferea tinerilor talentați posibilitatea să devină cunoscuți.

Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poţi viaţa mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieţii / Şi du-mă-n zbor, într-o lume de vis, spre necuprins… Mulţumesc. Îmi pare rău”, a scris realizatoarea emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, pe contul său de Instagram, iar postarea sa a stârnit imediat numeroase mesaje de condoleanțe din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Corina Chiriac, în lacrimi după bunul său prieten, Mihai Constantinescu

La rândul său, Corina Chiriac, marea doamnă a muzicii ușoare românești, s-a declarat șocată de moartea bunului său prieten, cu care a împărțit scena de atâtea ori în turneele desfășurate prin țară și nu numai. Totodată, îndrăgita artistă a rememorat clipele petrecute alături de Mihai Constantinescu, „ acel gen de tânăr îndrăgostit de viaţă şi de soare care crea o atmosferă plăcută pe scenă pentru toţi spectatorii”.

A fost unul dintre reprezentanţii cei mai potriviţi pentru tânăra generaţie din anii ´70. Era prototipul de adolescent veşnic, el cânta la chitară, el iubea fetele, florile, căţeii, copiii. Era un artist ideal. fetele îl agreau pentru că era drăgălaş, era frumuşel, mamele lor şi l-ar fi dorit probabil drept ginere, era prototipul de băiat bun, cu ochi căprui, care cântă frumos, în tonuri optimiste şi care e sensibil, cald şi vesel şi te emoţionează plăcut.

Iată un tip de artist care a dispărut din peisajul mondial, aş putea să spun. Acum se merge pe personaje întunecate, Halloween, demonic, în fine, s-au schimbat foarte multe pe planetă, din păcate. Mihai a fost acel gen de tânăr îndrăgostit de viaţă şi de soare care crea o atmosferă plăcută pe scenă pentru toţi spectatorii. Pentru asta publicul l-a iubit, l-a aplaudat, a avut succes cu melodiile scrise de el. Era cântăreţ, băiat bun, compozitor, textier şi băiat de gaşcă. Era cinci în unul”, a spus, printre lacrimi, Corina Chiriac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×