Adela Popescu, mesaj emoţionant pentru Mihai Constantinescu! El a descoperit-o, în copilărie

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 13:57
Adela Popescu, mesaj emoţionant pentru Mihai Constantinescu! El a descoperit-o, în copilărie
Adela Popescu a fost ajutatăî în cariera muzicală de Mihai Constantinescu. Sursa foto: Happy Hour, PRO TV

Adela Popescu a povestit în emisiunea ”Vorbește lumea” despre cum s-a produs ultima întâlnire dintre ea și Mihai Constantinescu și s-a declarat extrem de tristă din cauza veștilor care circulă zilele acestea în presă despre marele artist. Adela a spus că ultima oară a văzut un Mihai optimist, cu poftă de viață, extrem de ambițios.

Adela Popescu, despre cum l-a văzut ultima oară pe Mihai Constantinescu

Adela s-a emoționat extrem de tare în legătură cu acest subiect și a spus că Mihai Constantinescu merită un gând bun din partea noastră. A îndemnat să ne rugăm pentru el, fiindcă a avut și are o inimă mare. De fapt, artistul este cel care a descoperit talentul muzical al vedetei, căci a luat-o sub protecția lui din copilărie.

„Era optimist, l-am intrebat dacă are nevoie de ceva. Era foarte optimist şi încrezător. Mi-a spus atunci că trebuie să ne rugăm pentru el. Numai la asta ne gândim. A avut şi are o inimă uriaşă Mihai. Trebuie să fim alături de el”, a mărturisit Adela Popescu în emisiunea de la PRO TV.

O poză mai veche cu Mihai Constantinescu și Adela Popescu. Sursa foto: click.ro

Medicul Ciuhodaru, rezervat privind o posibilă ameliorare

Cântărețul Mihai Constantinescu are serioase probleme de sănătate. Acesta a ajuns la spital luni, 13 mai, după ce a suferit un stop cardiorespirator. În ultimele două zile, cântărețul a mai făcut alte două stopuri cardiace. Persoana care îi este mereu aproape e soția lui, Simona Secrier.

Colegii de breaslă ai celui care a lansat șlagăre eterne în muzica românească se roagă neîncetat pentru el. Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca. Ieri, medicii au încercat de mai multe ori să îl resusciteze. Muzicianul intrase în comă, iar doctorii au fost extrem de rezervați în legătură cu starea acestuia.

„Am avut pacienți care au avut și șapte stopuri cardiace și am reușit să îi resuscităm. Aici vorbim despre o stare critică. Sunt convins că toți colegii mei vor face tot ce este necesar. Resuscitarea cerebrală are puține șanse de reușită când creierul a stat fără oxigen mult timp”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru într-o intervenție telefonică la România TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×