Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulți români de coronavirus! „Folosim o altă schemă de tratament pentru coronavirus la Timișoara”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 15:13
Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulți români de coronavirus! „Folosim o altă schemă de tratament pentru coronavirus la Timișoara” GALERIE FOTO
Virgil Musta a explicat cum reușește să vindece pacienți de coronavirus. Sursa foto - opiniatimisoarei.ro

Virgil Musta este medicul care a vindecat cei mai mulți români de coronavirus! Vorbim despre 22 de pacienți care au scăpat deja de COVID-19 dintr-un total de 31 în toată țara. Toți cei 22 au fost tratați în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timisoara, de la inceputul epidemiei.

Virgil Musta, medicul care a vindecat cei mai mulți români de coronavirus!

Se întâmplă lucrul acesta pentru că la Timisoara se foloseste o alta schema de tratament decat in restul tarii. Drept pentru care doctorii pot vedea ce efecte are fiecare varianta.

„Noi folosim o alta schema de tratament decat restul tarii, dar si conjunctura a fost favorabila, pentru ca pacientii pe care i-am tratat au fost pacienti tineri, fara comorbiditati, fara boli asociate, la care teoria spune ca evolutia bolii este buna.

„Folosim o altă schemă de tratament pentru coronavirus la Timișoara”

Schema pe care o dam noi este formata din o tableta cu 2 antivirale, care la 3-4 zile dupa administrare dau teste negative.

Asteptam doua teste negative, dupa care ii externam”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Mecicul spune că a ales acest tip de tratament bazandu-se pe o serie de studii care arata ca acesta este, deocamdata, cel mai eficient.

„Sunt mai multe scheme testate, cu mai multe rezultate. Impreuna cu domnul profesor Streinu-Cercel am stabilit ca in centrul nostru sa se foloseasca o anumita schema. Sunt scheme care sunt studiate la ora actuala in lume.

Nicio firma de medicamente nu are finalizat, la ora actuala, un studiu care sa spuna aceasta este eficienta unu. Sunt doar incercari, rezultate partiale, si ne-am ales unul din aceste studii.

Ne-am ales acest medicament, il avem si putem sa il folosim, pe baza faptului ca in literatura exista studii pe acest medicament si sunt rezultate partiale favorabile si pe gandirea noastra medicala, care ne-a spus ca s-ar putea sa avem aceste rezultate favorabile”, a mai adăugat Virgil Musta

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×