Viorica din Clejani, look nou! Câți bani costă peruca pe care o poartă artista!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/02/2019, 16:53
Viorica din Clejani, look nou! Câți bani costă peruca pe care o poartă artista! GALERIE FOTO
Viorica de la Clejani, schimbare de look

Viorica de la Clejani pune foarte mare preț pe imaginea ei. Cântăreața nu încetează să surprindă, cu fiecare apariție publică. Recent, Viorica a fost prezentă împreună cu soțul său Ioniță într-o emisiune televizată, ocazie cu care artista a afișat un look nou și îndrăzneț, Aceasta este dovada clară că interpretei de muzică lăutărească nu îi este deloc teamă să experimenteze lucruri noi.

Viorica de la Clejani a încercat o nouă coafură, alegând de data aceasta să poarte o perucă. Cîntăreața s-a afișat cu o perucă de un blond-platinat, adoptând un stil total diferit față de cel cu care și-a obișnuit fanii.  Noul accesoriu vestimentar n-a fost deloc ieftin, Viorica de la Clejani fiind nevoită să scoată din buzunar nu mai puțin de 7.000 de lei. Schimbarea de look a Vioricăi s-a dovedit inspirată, artista primind complimente și din partea celor prezenți în emisiune. Soțul său, Ioniță, a dezvăluit că Viorica a fost mereu preocupată de imaginea ei și felul în care arată. Artista a avut dintotdeauna grijă să fie aranjată și elegantă, chiar și atunci când nu cunoscuse celebritatea.

Viorica de la Clejani,un nou look. Apariție de senzație

 

Nu mai contează cât a trecut de la nuntă. Eu sunt mai frumoasă acum” , a declarat Viorica de la Clejani într-o emisiune televizată. Totodată, între cei doi soți a avut loc un schimb de replcici amuzant și spumos. „Viorica a fost mereu elegantă și ăsta a fost un factor important în cariera noastră, să știți! Mie îmi vine să plâng când îmi aduce aminte. Hai, mă, Viorico, nu mai râde!”, a mărturist Ioniță, iar replica Vioricăi de la Clejani nu s-a lăsat prea mult așteptată: „Ce, mă? Eu știam mereu că voi fi artistă! Oricum, nimic n-a fost fără muncă și sacrificii!”. 

„Vreau să-i mulțumesc soției mele. Ea a fost mereu lângă mine!” , a mărturisit Ioniță, vizibil emoționat, moment în care Viorica i-a oferit o replică plină de umor: „Și eu vreau să-ți mulțumesc, dar mai dă-mi și mie niște bani”, a glumit cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×