Alexandra Dinu, lecție de eleganță și stil

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
30/07/2018, 16:45
Alexandra Dinu, lecție de eleganță și stil GALERIE FOTO

Alexandra Dinu, lecție de eleganță și stil! Întotdeauna a fost admirată pentru frumusețea naturală pe care o are și pentru eleganța pe care o emană prin toți porii.  Prima soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, trăiește visul americat! Frumoasa blondină s-a mutat de câțiva ani buni în America împreună cu fiul său și al lui Mutu, Mario.

Dinu este actriță la Hollywood, iar în ultimele sale declarații spunea că urmează niște cursuri pentru a deveni regizor.

Alexandra Dinu, lecție de eleganță și stil

Invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, Alexandra Dinu a dezvăluit că urmează să fie lansate și două filme în care a jucat, într-unul dintre ele avându-l ca partener pe celebrul star Pierce Brosnan

„Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 15 ani. face 16 ani în septembrie. Băiatul meu e bărbat. oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru. Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc.

În America am două filme care vor ieși în octombrie și în decembrie. Două noi, unul e super acțiune. Am ajuns să joc și fata rea. Mi-a plăcut forate mult, aceste roluri sunt cu atât mai solicitante și mai provocatoare. Mă mai duc la cursuri de actorie. În cel din octombrie joc cu Pierce Brosnan. E un tip extraordinar, un gentleman. A fost o mare bucurie, mă uitam la el când eram mică. cel de-al doilea e tot un film de acțiune, în Italia nu făceam asta. Mi-a plăcut să trec la asta.

 Am plecat din România acum 20 de ani. Îmi lipsesc foarte mult. Îmi lipsește acasă. În Italia am stat 16 ani. În America mă adaptez mai greu. E o diferență foarte mare culturală, e altceva. Nu cred că ajungăi să te simți vreodată acasă acolo. Îmi lipsește familia, îmi lipsesc prietenii, mâncarea.

… Trăiesc din filme. Onorariile actorilor sunt foarte mari, nu e chiar cazul meu. În America stau cu partenerul meu și cu Mario. Îl cheamă Jeffrey. Nu e actor, dar are ceva veleități”, a declarat Alexandra Dinu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×