Viorica Dăncilă, vot pro-căsătoriei între persoanele de același sex în Parlamentul European

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
06/10/2018, 16:09
Viorica Dăncilă, vot pro-căsătoriei între persoanele de același sex în Parlamentul European GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a votat pro-căsătorie între persoanele dintre aceleași sex

Premierul României Viorica Dăncilă a votat pro-cărătoriei între persoanele de același sex, în Parlamentul European! Pe când aceasta era europarlamentar, în anul 2015, și-a dat consimțământul pentru un raport despre drepturile omului; un raport ce stimula statele membre să se mai gândească la confirmarea căsătoriei între persoanele de același sex. Potrivit ziare.com, în acel an, mulți europarlamentari au fost de acord cu cele expuse mai sus. Informațiile din acel raport erau concentrate pe drepturile fundamentale ale omului, pe democrația în lume, dar și politica UE, cu privire la domeniile enumerate îaninte. Pier Antonio Panzeri, membru al Grupului S&D din cadrul Parlamentului European, este autorul acestui raport controversat acum. În interiorul lui, era analizat și un drept legat de comunitatea LGBT.

După discutarea pe îndelete a documentului, acesta a fost supus la vot în Parlamentul European, unde trebuia văzut ce se întâmplă până la urmă cu mariajele între cuplulurile formate din doi oameni de același sex. Momentul acela a adus cu el multe voturi pro-căsătoriei de acest gen, instituțiile US și statele membre fiind stimulate să recunoască mariajul între două presoane de același sex.

Citește și: România votează pentru referendum, iar Guvernul ia în calcul legalizarea prostituției și a drogurilor. Anunțul lui Teodorovici!

Citește și: Liviu Dragnea, la vot pentru referendum!

Citește și: Prezența la vot, ora 11.30: câți oameni au votat până la ora 10.00, la referendumul pentru familie

Viorica Dăncilă, pro-căsătoriei între persoanele de același sex! ”Am votat pentru valorile în care cred eu”

Viorica Dancila a votat pro-casatorie între persoane dintre aceleasi sexe
Viorica Dăncilă, dând mâna cu membrii secției de votare

Potrivit informațiilor din presă, 22 se parlamentari și-au dat consimțământul pentru acest tip de căsătorie și anume: Viorica Vasilica Dăncilă (PSD, S&D), Victor Boștinaru (PSD, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Ioan-Mircea Pașcu (PSD, S&D), Claudia Țapardel (PSD, S&D) sau Ciprian Tănăsescu (PSD, S&D). Paradoxul acum este că premierul României a venit astăzi la votul pentru revizuirea definiției familiei din Constituția României înclinând clar spre familia tradițională. Aceasta a și decalrat că ”tema familie este importantă pentru noi toți. Am votat pentru valorile în care eu cred”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×