Liviu Dragnea, la vot pentru referendum!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 14:32
Liviu Dragnea, la vot pentru referendum!
Liviu Dragnea a fost prezent la votul pentru referendum!

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost prezent la votul pentru referendum! Prima dintre politicieni care au fost la fața locului încă din orele dimineții a fost premierul României Viorica Dăncilă. Potrivit știrileprotv.ro, aceasta s-a prezentat la urnele de vot în jurul orei 9. De asemenea, Viorica Dăncilă și-a dat consimțământul legat de schimbarea definiției familie din Constituția României pe o listă suplimentară, motivând cu deplasarea într-o vizită de teritoriu. După ce a ieșit din cabina de vot, localizată la Liceul ”Jean Monnet” din București, a declarat câteva cuvinte despre importanța prezenței oamenilor la această schimbare, dar și despre familie.

” Consider că, consultarea cetățenilor este esența democrației. E datoria noastră căvică a fiecăruia dintre noi să ne exprimăm în legătură cu temele importante pentru societate. Tema familie este importantă pentru noi toți. Am votat pentru valorile în care eu cred. Această consultare e expresia democrației și cred că fiecare dintre noi trebuie să se exprime într-un fel sau altul”, a spus premierul.

Liviu Dragnea, la vot! De ce ”surpriză” a avut parte acesta?

Liviu Dragnea a fost prezent la sectia de votare pentru referendumul pentru familia
Liviu Dragnea a spus ”prezent” votului pentru referendum

Iar, cu ocazia venirii ei, fiind și printre primii, a fost întrebată de jurnaliștii de la fața locului despre prezența lui Liviu Dragnea la urnele de vot. În acel moment, Viorica Dăncilă i-a confirmat prezența liderului PSD și asta tot la aceeași secție de votare din cadrul Liceului ”Jean Monnet”. În cele din urmă, o dată cu miezul zilei, a ajuns și șeful PSD pregătit de vot. În momentul în care a ajuns, a și avut loc un incident neplăcut.

Citește și: Incidente la referendum, secții de votare închise. Preot amendat, în Piatra Neamț

Citește și: Prezența la vot, ora 11.30: câți oameni au votat până la ora 10.00, la referendumul pentru familie

Citește și: Viorica Dăncilă, prezentă la referendumul pentru familie!

Se pare că, imediat ce a intrat pe ușa liceului, Liviu Dragnea a vrut să salute toți membrii secției de votare, însă nu toți au vrut să-l salute pe el, astfel încât doi dintre membrii secției nu au întins mâna spre liderul PSD. Ulterior, acesta a comentat gestul celor doi, considerându-l drept lipsă de respect, comentând cu ”Cei șapte ani de acasă”.

Nu dai tu mâna cu mine, bă!(c) Valentin Gheorghe

Gepostet von I. L. Caragiale am Samstag, 6. Oktober 2018

Întrebareea de pe buzele tuturor a fost  dacă iubita liderului PSD a fost la vot

Imediat cum a ieșit din cabina de votare, șeful PSD a explicat consimțământul pe care-l exprimase cu câteva minute înainte. ”Am votat pentru ceea ce solicită milioane de români, pentru ceea ce cred eu că ne defineşte ca societate şi naţiune. E bine să decidem noi ce vrem pentru societatea noastră. Ni se spune de ani de zile că alţii ştiu mai bine ceea ce e bine pentru noi. Eu cred că e momentul să decidem noi ce societate şi ce ţară vrem să avem şi cum vrem să trăim”, a declarat Liviu Dragnea.

O altă întrebare la care jurnaliștii pezenți doreau răspunsul a fost legată de logodnica liderului PSD și de absența ei. Din spusele lui, Irina Tănase, iubita acestuia, a fost la vot, dar la secția la care era arondată. ”Ea fiind din București a mers la secția la care este arondată. A preferat să meargă acolo”, a încheiat Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×