Viorica Dăncilă, un nou mesaj după ce guvernul a picat la moțiune: “PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 18:29
Viorica Dăncilă, un nou mesaj după ce guvernul a picat la moțiune: “PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând”
Viorica Dăncilă, mesaj la final de mandat. Sursa foto: capital.ro

Viorica Dăncilă a transmis un nou mesaj după căderea Guvernului său, ca urmare a votului celor două camere ale Parlamentului României privind moțiunea de cenzură depusă pe 1 octombrie 2019 de Partidul Național Liberal. Într-o postare publicată pe rețelele de socializare, fostul prim-ministru a ținut să le mulțumească românilor care i-au acordat încrederea în 2016” și, totodată, au susținut Executivul său pe toată durata mandatului”.

Viorica Dăncilă, mesaj de mulțumire pentru români

Mulțumim cetățenilor care ne-au acordat încrederea în 2016 și mulțumim celor care ne-au susținut și ne-au stat alături pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru România și pentru mai bine. Așa cum am mai spus, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români și bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale și progres economic pentru țară.

Am guvernat mai bine decât guvernele de dreapta și așa o vom face de fiecare dată când vom avea acest mandat. Noi nu ne-am bătut joc de oameni niciodată, nu le-am tăiat veniturile, nu i-am discriminat și nu i-am aruncat în sărăcie. Îmi doresc, spre binele acestei țări, să nu ajungem să retrăim vremurile guvernării PDL”, a scris Viorica Dăncilă pe contul personal de Facebook.

Viorica Dăncilă a rămas fără Guvern, dar promite o Opoziție puternică din partea PSD. Sursa foto: capital.ro
Viorica Dăncilă a rămas fără Guvern, dar promite o Opoziție puternică din partea PSD. Sursa foto: capital.ro

PSD promite o opoziție puternică

Totodată, fostul premier îl îndeamnă pe președintele Klaus Iohannis să numească în cel mai scurt timp un nou Guvern și le promite adversarilor politici că PSD va avea un cuvânt greu de spus din postura de formațiune politică aflată în Opoziție. „Să îi vedem la treabă!”, le transmite președintele social democraților celor care vor compune viitorul Executiv.

Respectăm decizia Parlamentului de astăzi și așteptăm propunerea de guvern și un program de guvernare serios și coerent. Îi cer președintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde. Partidul Social Democrat își va continua lupta pentru români, își va urmări proiectul pentru țară și va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru ca această alianță a nepriceperii, a austerității și a oportunismului să nu ajungă să facă României tot răul de care e în stare. PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând. Să îi vedem la treabă! Așteptăm astăzi formula guvernamentală și programul de guvernare!”, a mai scris Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×