Viorica Dăncilă, ultimul discurs ca premier, prima solicitare ca opozant! „Președintele să respecte atribuțiile și să desemneze cât mai repede un guvern”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 11:27
Viorica Dăncilă, ultimul discurs ca premier, prima solicitare ca opozant! „Președintele să respecte atribuțiile și să desemneze cât mai repede un guvern” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a condus guvernarea PSD până la moțiunea de cenzură. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă, ultimul discurs ca premier, prima solicitare ca opozant! Președintele PSD a venit în fața presei și a ținut să scoată în evidență reușitele social democraților atât timp cât s-au aflat la guvernare. Dăncilă nu a ezitat și a avut și o primă solicitare către șeful de stat. „Îi solicit președintelui să își respecte atribuțiile și să desemneze cât mai repede un guvern. Le mulțumesc colegilor pentru munca pe care am făcut-o. Indiferent de minciunile și propaganda partidelor de dreapta, am făcut o muncă bună pentru români.

Viorica Dăncilă, ultimul discurs ca premier, prima solicitare ca opozant!

Faceți parte dintr-o guvernare solidă și sustenabilă care a mărit veniturile oamenilor. Avem curajul să ne uităm în ochii românilor pentru că nu i-am mințit. Le-am adus mai mulți bani în buzunarele românilor. Am crescut salariile și pensiile, am adus scutiri de taxe pentru pensionari și am adus echitatea în sistemul de pensii. Cer PNL și domnului președinte Iohannis că pensiile și salariile vor fi plătite la timp și majorate conform legislației în vigoare.

Românii merită venituri decente după o viață de muncă. Am crescut salariul minim pe economie, o măsură pe care celelalte guvernări nu și-au asumat-o. Efectele acestei măriri sunt simțite în buzunarele tuturor românilor. Față de 2016, românii câștigă cu 41% mai mult. Medicii români sunt plătiți acum comparabil cu cei din Europa. Am reușit astfel să îi păstrăm în țară pentru a oferi servicii de calitate românilor noștri.

Viorica Dăncilă, ultimul discurs ca premier, prima solicitare ca opozant! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă este candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Sursa foto – facebook

Viorica Dăncilă, mesaj ferm după căderea Guvernului

Sănătatea și educația sunt prioritare pentru orice societate. Pentru binele românilor, sper să nu distrugă ceea ce noi am realizat până acum. În guvernarea noastră România a recunoscut cea mai mare creștere a puterii de cumpărare din UE. Am crescut numărul românilor aflat în clasa de mijloc, ceea ce reprezintă onorarea uneia dintre promisiunile din 2016.

Am scăzut TVA, am redus impozitul pe venit de la 16 la 10 la sută, avem în prezent a doua cea mai mică povară fiscală din UE. Creșterea încasărilor la bugetul de stat, efect de necontestat, investițiile de la bugetul de stat au crescut cu 70 la sută față de momentul preluării guvernării. Cea mai mare creștere a investițiilor publice a fost în echipamente medicale. Am urmărit dezvoltarea armonioasă a fiecărei regiuni, am alocat fonduri, nu există nicio localitate din România care să nu fi existat de investiții. Îmi doresc ca acestea să nu se oprească. Am revitalizat turismul prin oferirea de vouchere de vacanță la milioane de români, am eliminat taxe fiscale”, a transmis Viorica Dăncilă

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×