Viorica Dăncilă, atac frontal la adresa Ramonei Mănescu! „A lucrat împotriva premierului. E momentul să spun adevărul”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 08:58
Viorica Dăncilă, atac frontal la adresa Ramonei Mănescu! „A lucrat împotriva premierului. E momentul să spun adevărul” GALERIE FOTO
Viorica dăncilă spune că Ramona Mănescu a trădat-o. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă nu a ezitat și a lansat un atac frontal la adresa Ramonei Mănescu! Deși o considera o prietenă foarte bună pe aceasta, șefa Executivului a luat foc după moțiunea de cenzură și i-a reproșat ministrului de Externe că a lucrat împotriva premierului. Vă readucem aminte că Mănescu a fost propusă inițial de ALDE în Guvern, dar aceasta a rămas alături de Dăncilă după destrămarea coaliției PSD-ALDE.

Viorica Dăncilă, atac frontal la adresa Ramonei Mănescu!

Acum, Viorica Dăncilă se consideră trădată și face dezvăluiri. „La Ministerul de Externe Ramona Mănescu a lucrat împotriva premierului. Nu a stat absolut deloc alături de premier. Cred că este momentul să spun adevărul. Am încercat să nu scot multe lucruri în spațiul public”, a spus Viorica Dăncilă la România TV, la puține momente după ce cabinetul ei a fost desființat.

Mai multe surse spun că între cele două totul s-a schimbat în SUA acolo unde Viorica Dăncilă a făcut o vizită în urmă cu puțin timp. „Doamna Mănescu nu a fost decât în prima zi cu premierul. În celelalte zile doamna Mănescu nici măcar nu a întrebat premierul României dacă trebuie să îl însoțească undeva, să facă o întâlnire cu cineva, dacă vrea să anuleze o întâlnire (…)

Viorica Dăncilă, atac frontal la adresa Ramonei Mănescu! Mănescu și Dăncilă
Viorica Dăncilă spune că s-a simțit trădată. Sursa foto – facebook

„A lucrat împotriva premierului. E momentul să spun adevărul”

Nu, nu sugerez acest lucru (că din cauza Ramonei Mănescu a fost anulată întâlnirea cu vicepreședintele SUA – n.r.), dar ca atitudine. De-atunci doamna Ramona Mănescu pleacă, nu are memorandumul semnat de premier, dar pleacă unde vrea”, s-a plâns Viorica Dăncilă care a specificat și motivul pentru care nu a mai demis-o pe Ramona Mănescu.

Premierul susține că nu avea rost să facă acest lucru pentru că președintele Klaus Iohannis nu va semna decretul pentru o nouă nominalizare. „Am opt miniștri care nu sunt în guvern, dacă mai revocam încă doi, știind că președintele nu va nominaliza, m-am gândit la funcționalitatea Guvernului. A trebuit să accept anumite lucruri pentru că imagiena de țară era mai importantă decât ce s-a făcut împotriva mea”, a subliniat Dăncilă care a menționat că Ramona Mănescu și-a dorit portofoliul de comisar european.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×