Viorica Dăncilă, ţinută inedită la o nuntă. Liderul PSD s-a distrat alături de Olguţa Vasilescu. FOTO

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 11:43
Viorica Dăncilă, ţinută inedită la o nuntă. Liderul PSD s-a distrat alături de Olguţa Vasilescu. FOTO GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a intrat în hora maramureșeană. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă a afișat o ţinută inedită la o nuntă. Candidata Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale a mers la petrecerea preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea care și-a pus pirostriile în acest weekend. De altfel, Dăncilă a plecat în Maramureș imediat după ce şi-a relansat candidatura. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Oana Nicula.

Viorica Dăncilă, ţinută inedită la o nuntă

Viorica Dăncilă a venit cu o ținută cel puțin interesantă. Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie lungă până la pământ și spartă de două țesături manuale. A fost o petrecere ca în povești cu invitați unul și unul. La mesele Casei de Petrecere a Moroşenilor din localitatea Onceşti s-au aflat pe lângă fostul premier Viorica Dăncilă și Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi Eugen Teodorovici, fostul Ministru al Finanţelor.

Nu s-a terminat aici lista invitaților grei, mai toți liderii social democrați acceptând invitația lui Zetea. Dăncilă s-a aflat în prim plan – în imagini postate pe Facebook de Doina Pană, aceasta apare dansând într-o horă alături de Olguţa Vasilescu. Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Ortodoxă „Sfânta Treime” din Baia Mare, iar imediat după eveniment Gabriel Zetea a postat şi primele fotografii.  “În Casa Domnului pentru toată viaţa, la bine şi la greu!”, a scris preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş în dreptul fotografiilor.

Viorica Dăncilă, ţinută inedită la o nuntă. Dăncilă
Doina Pană, Lia Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă s-au pozat la nunta lui Gabriel Zetea. Sursa foto – facebook

Liderul PSD s-a distrat alături de Olguţa Vasilescu

Liderul PSD, Viorica Dăncilă s-a fotografiat alături de Ana Moldovan, şeful Inspectoratului Şcolar Maramureş, cele două fiind prietene apropiate.Dansul mirilor, unul special, a fost postat de asemenea pe o rețea de socializare, dar de Lia Olguța Vasilescu. Fostul Ministru al Muncii a postat și o fotografie în care apare alături de Viorica Dăncilă şi fostul ministru PSD, Doina Pană. La petrecerea au participat peste 800 de invitaţi.

Cunoscuţii cântăreţi de muzică populară, soţii Giurgi, au dat startul distracţiei, după care pe scenă au urcat Vlad Miriţă, Dinu Iancu-Sălăjanu, Aurel Tămaş, dar şi Loredana Groza. Party-ul a ținut până în zori.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×