Viorica Dăncilă şi-a făcut broşă specială pentru campania electorală: “Inima românească”. FOTO

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/10/2019, 15:51
Viorica Dăncilă şi-a făcut broşă specială pentru campania electorală: “Inima românească”. FOTO GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a venit în fața admiratorilor cu o broșură specială. Sursa foto - mediafax.ro

Viorica Dăncilă şi-a făcut broşă specială pentru campania electorală. Premierul demis al României a intrat oficial în cursa pentru Palatul Cotroceni, una pe care a început-o la puțin timp după ce guvernul condus de ea a căzut la moțiunea de cenzură. Prezentă la Romexpo pentru a-şi lansa candidatura, preşedintele PSD a ținut să specifice că are o broşă specială pentru această campanie, una care speră să-i aducă noroc.

Viorica Dăncilă şi-a făcut broşă specială pentru campania electorală

„Este o broşă specială, se numeşte Inima românească, sper ca fiecare să poarte această broşă în campanie şi după, pentru că atunci când mergem pe un drum trebuie să avem o inimă românească”, a spus Viorica Dăncilă. Șefa social democraților a venit devreme la Romexpo şi a făcut o baie de mulţime. A dat mâna cu oamenii care o aşteptau şi s-a fotografiat cu mulți dintre ei.

Ea a spus că îşi începe campania electorală cu dorinţa de a avea alături „cât mai mulţi români, echipa PSD şi fiecare care are o speranţă şi încredere că putem să mişcăm lucrurile în această ţară”. „Am demonstrat acest lucru ca prim-ministru, pot să mă uit în ochii fiecărui român, nu am luat nicio măsură împotriva românilor şi cred că pot demonstra aceeaşi detrminare şi aceeaşi luptă pentru România şi pentru români şi în calitate de preşedinte”, a afirmat Dăncilă.

Viorica Dăncilă şi-a făcut broşă specială pentru campania electorală. Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă a făcut o baie de mulțime la Romexpo. Sursa foto – mediafax.ro

Viorica Dăncilă, atac la adresa lui Klaus Iohannis

În timpul discursului ținut, Dăncilă nu a ezitat și l-a atacat pe președintele României, Klaus Iohannis. „Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată, un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat Guvernul şi a refuzat drepturile oamenilor, care şi-a bătut joc de Constituţie şi de deciziile Curţii Constituţionale, un preşedinte care a aruncat România în haos doar pentru a-şi impune guvernul său, un preşedinte care nu a făcut nimic bun timp de cinci ani, cu aroganţă, cu autosuficienţă şi cu dispreţ pentru români.

Avem un preşedinte în funcţie care a sacrificat românii din ambiţia unui nou mandat. Avem datoria pentru oameni şi pentru ţară să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor pentru interesul lui, pentru a mai confisca încă cinci ani din viitorul României”, le-a spus Dăncilă celor prezenţi la lansarea candidaturii sale.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×