Viorica Dăncilă şi Theodor Paleologu, la slujba de la Patriarhie. Candidații la prezidențiale l-au cinstit pe Cuviosul Dimitrie cel Nou, ocrotitor al Bucureştiului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 14:37
Viorica Dăncilă şi Theodor Paleologu, la slujba de la Patriarhie. Candidații la prezidențiale l-au cinstit pe Cuviosul Dimitrie cel Nou, ocrotitor al Bucureştiului GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a mers la Patriarhia Română. Sursa foto - facebook

Premierul demis al României Viorica Dăncilă şi candidatul la alegerile prezidențiale din partea PMP, Theodor Paleologu au mers la la slujba de la Patriarhie. Aceștia l-au cinstit astfel cu ocazia Sărbătorii Cuviosului Dimitrie cel Nou, pe ocrotitorul al Bucureştiului. Trebuie remarcat faptul că Viorica Dăncilă a venit împreună cu soţul său, dar şi cu secretarul general al PSD Mihai Fifor, unul dintre apropiații ei.

Viorica Dăncilă şi Theodor Paleologu, la slujba de la Patriarhie

Ea a venit mai târziu, fiind întâmpinată de doi preoţi. Dăncilă a fost prezentă şi anul trecut la Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou şi s-a închinat la racla cu moaştele acestuia. Atunci a venit însoţită de Rovana Plumb şi de Paul Stănescu. Theodor Paleologu, candidatul PMP la Preşedinţie, a postat o înregistrare din timpul slujbei, anunţând că este prezent la ceremoniile de la Patriarhie.

”Astăzi sînt la Patriarhie, la Sărbătoarea Cuviosului Dimitrie cel Nou, ocrotitor al Bucureştiului”, a scris el pe Facebook. Trebuie specificat că nu este pentru prima oară când Viorica Dăncilă merge la biserică. A făcut gestul acesta și înaintea alegerilor europarlamentare, dar atunci nu a avut prea mult noroc. Social democrații n-au obținut un rezultat prea bun și la o zi distanță aveau să rămână și fără liderul Dragnea.

Dăncilă, abonată la slujbe

Astfel, la începutul lunii mai, unul dintre popasurile făcute de premier de atunci a fost nedeia momârlanilor, de la marginea municipiului Vulcan. Câteva zeci de oameni au așteptat-o, în ploaie, pe Dăncilă, în fața bisericii din Sohodol, un cartier din orașul Vulcan, Valea Jiului. Însoțită de ministrul Eugen Teodorovici și alți lideri ai formațiunii politice, a fost întâmpinată de simpatizanți ai PSD cu aplauze la lăcașul de cult.

Slujba a fost întreruptă preț de câteva minute, pentru ca Viorica Dăncilă și gazdele sale să ciocnească ouă roșii. Mai apoi, Dăncilă s-a îndreptat spre Teodorovici, invitându-l să ciocnească. Cei doi urmau să devină oamenii principali în PSD în doar câteva zile.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×