Viorica Dăncilă, rochie transparentă, la Bruxelles! Cum arată ținuta care a atras toate privirile

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/02/2019, 13:37
Viorica Dăncilă, rochie transparentă, la Bruxelles! Cum arată ținuta care a atras toate privirile GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă s-a afișat într-o rochie transparentă la Bruxelles

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat zilele trecute la Bruxelles, unde a participat la o serie de întruniri cu mai mulți oficiali europeni. Chiar dacă nu a impresionat cu discursul său, primul-ministru al României le-a luat ochii tuturor cu ținuta în care s-a afișat. Viorica Dăncilă s-a prezentat într-o rochie transparentă la Bruxelles (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

Întâlnirile cu oficialii europeni au avut loc în contextul în care România a preluat de la 1 ianuarie președinția semestrială rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Printre persoanele cu care s-a întâlnit premierul se numără și Ronald Lauder, președintele Congresului Mondial al Evreilor. „Întâlnirea a prilejuit un schimb consistent de opinii asupra cooperării României cu organizațiile evreiești, precum și asupra educării societății la nivel european și internațional în spiritul toleranței, nediscriminării, combaterii antisemitismului și cultivării memoriei Holocaustului”, a precizat Guvernul României prin intermediul unui comunicat.

Viorica Dăncilă s-a afișat într-o rochie transparentă la Bruxelles

În cadrul uneia dintre întâlnirile publice pe care le-a avut la Bruxelles, Viorica Dăncilă s-a afișat într-o rochie transparentă, iar reacțiile specialiștilor în modă nu au întârziat să apară. Aceștia au taxat imediat ținuta primului-ministru al României, catalogând-o drept nepotrivită pentru astfel de ocazii.

Ținuta Vioricăi Dăncilă a fost criticată de specialiștii în modă

Viorica Dăncilă s-a întâlnit la Bruxelles și cu David Harris, directorul executiv al Comitetului Evreiesc American. „Oficialul român și-a exprimat satisfacția pentru parteneriatul îndelungat cu reprezentanții Comitetului Evreiesc American și pentru sprijinul constant al organizației în vederea dezvoltării și aprofundării dialogului româno-american. În același timp, ambele părți au evidențiat dorința de amplificare a acestei cooperări și de intensificare a dialogului”, a transmis Guvernul României, care a venit cu precizări și după întâlnirea premierului cu Donald Tusk.

„Prim-ministrul Romaniei a apreciat implicarea activă a președintelui Consiliului European în dezbaterile privind viitorul Europei și angajamentul său pentru consolidarea proiectului european și conturarea viitoarei agende strategice a Uniunii. Demnitarul român a reiterat sprijinul României pentru o Europă puternică și unitară în toate dimensiunile sale – politică, economică și socială – fără diviziuni între membrii săi.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×