Viorica Dăncilă, răspuns elegant după ce a fost huiduită! Premierul a replicat printr-un citat

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 22:31
Viorica Dăncilă, răspuns elegant după ce a fost huiduită! Premierul a replicat printr-un citat GALERIE FOTO
Cum a răspuns Viorica Dăncilă după ce a fost huiduită

Viorica Dăncilă a fost huiduită de mai mulți oameni la finalul săptămânii trecute, iar premierul a ținut să răspundă într-un mod elegant, amintind de jignirile care i-au fost aduse. Dăncilă a spus că cetăţenii aşteaptă, dincolo de jigniri, lucruri concrete de la Guvern şi principala sa preocupare este să fie aprobat bugetul pe 2019. „Nimic nu este perfect, totul este perfectibil”, a concluzionat Dăncilă.

Ce răspuns a oferit Viorica Dăncilă după ce a fost huiduită

„Eu pot să spun din punctul de vedere al primului ministru! Fiecare ministru trebuie să aibă susţinere politică! Pentru noi, prioritate este bugetul. Nu am discutat despre ministrul Justiţiei, sutem preocupaţi de buget.

În cadrul discuţiilor va fi abordat şi subiectul legat de justiţie. Cred că în ultima perioadă, pe mine ca şi prim-ministru, pe lângă justiţie, mă preocupă creşterea alocaţiilor, sunt alte subiecte prioritare. Sunt dezinformări care ajung des la Bruxelles. Până la finalul săptămânii se vor termina evaluările în cazul fiecărui ministru din cabinet”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul României, în timpul unei şedinţe de Guvern
Premierul României, în timpul unei şedinţe de Guvern

Viorica Dăncilă, încă o gafă

Premierul României a mai scăpat o „perlă” atunci când a afirmat că o preocupă relaţia cu Europa din perspectiva faptului că este preşedinte al PSD, după care s-a corectat şi a completat cu ceea ce a dorit de fapt să spună: „Cetățenii, dincolo de jigniri, așteaptă de la noi lucruri concrete. Nimic nu este perfect, totul este perfectibil. Nu voi spune ce modific, dar vom avea o discuție în coaliție.

Dacă cei de la SNSPA au considerat că trebuie decorat, mă bucură asta. Este un lucru bun, eu mă concentrez pe relația cu Europa. Mă preopcupă acest lucru ca președinte al PSD…mă refer la președinția Consiliului European”, a mai spus premierul României, Viorica Dăncilă.

Frans Timmermans va fi decorat de SNSPA în cursul acestei zile, după care se va întâlni cu Viorica Dăncilă în jurul orei 18:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×