Câți bani are de fapt Viorica Dăncilă în conturile bancare. Doar pe un singur card are 50.000 de lei!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 13:22
Câți bani are de fapt Viorica Dăncilă în conturile bancare. Doar pe un singur card are 50.000 de lei! GALERIE FOTO
ce avere are premierul Viorica Dancila!

Premierul Viorica Dăncilă nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă averea sa, da! De când a fost instalată în fruntea Guvernului PSD-ALDE, a curs multă cerneală pentru declarațiile sale. Multe dintre ele s-au viralizat. Viorica Dăncilă este un politician foarte apreciat, mai ales pe Facebook, unde apar aproape zilnic știri despre realizările, dar și gafele sale.

Ce avere are premierul Viorica Dăncilă!

Premierul Viorica Dăncilă a strâns însă o avere frumușică! Numai pe un singur card bancar are 50 de mii de lei! Potrivit declarației sale de avere, Viorica Dăncilă are mai multe conturi bacare, terenuri, case și bijuterii. Unele dintre acestea au fost achiziționate după ce Viorica Dăncilă a devenit premierul României.

Premierul în funcție a strâns pe un card deschis la banca Raiffeisen, de la startul mandatului său, nu mai puțin de 50 de mii de lei! Suna este una relativ mică, ținând cont că salariul prim-ministrului României este de 15.950 lei brut, pe lună!

avere Viorica Dancila
Bunurile premierului Viorica Dancila, trecute in declaratia de avere

Viorica Dăncilă are case, terenuri, mașini și bijuterii

Dăncilă mai are conturi și depozite în bănci, în lei, euro și dolari, care cumulează aproape 70.000 de euro și 17.000 de dolari. Fostul europarlamentar are și două terenuri intravilane: unul la Predeal și altul în comuna gorjeană Giurgița, obținute prin cumpărare și moștenire de la părinți.

Tot în județul Gorj, ea deține și un teren agricol de 2 hectare. Mai are două apartamente în Videle și Ploiești, primul cumpărat în 1999, iar al doilea, moștenit în 2016, o casă pe pâmânt în Giurgița, tot moștenire, și o casă de vacanță la Predeal, unde Viorica Dăncilă își petrece vacanțele, alături de cei dragi.

Șefa Guvernului mai are un autoturism Volkswagen Passat din 2014 și bijuterii în valoare de 5.000 de euro. În calitate de europarlamentar, Viorica Dăncilă a câștigat 79.932 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×