Viorica Dăncilă, mesaj de 8 Martie: „Eu cred în mine!”

în Stiri de ultima ora
08/03/2019, 15:11
Viorica Dăncilă, mesaj de 8 Martie: „Eu cred în mine!” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă, mesaj de 8 Martie: „Eu cred în mine!”

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, de 8 Martie, un mesaj femeilor din România, pe care le-a îndemnat să aibă încredere în ele și să încerce să depășească toate barierele care le stau în calea în viața de zi cu zi.

Viorica Dăncilă, mesaj de 8 Martie pentru femeile din România

Prima femeie prim-ministru din istoria României a vorbit, în mesajul său, despre cât de greu este să conduci guvernul. „Gândiţi-vă că sunt prima femeie prim-ministru a României şi trebuie să demonstrez românilor că ceea ce am promis se transformă în realitate, dar, în acelaşi timp, modul în care voi gestiona această sarcină importantă şi deloc uşoară, aşa cum am spus, poate avea impact asupra promovării multor femei în funcţii de conducere în România”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul a adăugat că zilnic se luptă să demonstreze că poate conduce Executivul. „Trebuie să arăt în numele tuturor femeilor din România că o femeie poate face lucruri la fel de bune sau chiar mult mai bune decât un bărbat. Am încredere în mine şi le spun tuturor femeilor din România să aibă încredere în ele, să încerce să depăşească toate barierele pe care le au în cale”, a transmis Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, mesaj de 8 Martie: „Eu cred în mine!”
Viorica Dăncilă, mesaj de 8 Martie: „Eu cred în mine!”

Apel la solidaritate între femei

Premierul României a ținut să precizeze că are încredere în propriile forțe. „Eu cred în mine şi cred în femeile din România, cred în susţinerea femeilor din România şi cred în solidaritatea noastră”, a declarat șefa guvernului de la București.

Zilele trecute, Viorica Dăncilă a recunoscut că face greșeli de exprimare, mai ales atunci când vorbește liber. „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte”, a declarat premierul, într-un discurs ținut în Parlament, după o intervenție a deputatului PNL Florin Roman. Acesta afirmase că premierul de facto al României este Liviu Dragnea, liderul PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×