Viorica Dăncilă a recunoscut în sfârșit probleme de vorbire: „Decât să vorbesc prostii, mai bine citesc o hârtiuță”

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
04/03/2019, 19:03
Viorica Dăncilă a recunoscut în sfârșit probleme de vorbire: „Decât să vorbesc prostii, mai bine citesc o hârtiuță” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a recunoscut în sfârșit probleme de vorbire

Premierul Viorica Dăncilă a avut o reacție nervoasă, luni, de la microfonul Camerei Deputaților, după ce un parlamentar liberal a spus că premierul de facto al României este președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă a recunoscut că are probleme de exprimare

„Vrem să ne adresăm prim ministrului de facto al României, domnul Liviu Nicolae Dragnea, care fuge, da’ vine vremea când va trebui să nu mai fugiţi. Aţi furat banii copiilor refuzând majorarea alocaţiilor de la 1 martie, domnule Dragnea, aţi tăiat pensiile prin îngheţarea punctul de pensie începând cu 1 ianuarie, aţi furat o pensie fiecărui pensionar, aţi scumpit ratele la bănci, aţi majorat facturile”, a declarat deputatul PNL Florin Roman.

Recunoscută pentru desele sale gafe, Viorica Dăncilă nu s-a putut abține și i-a dat o replică liberalului. „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte. Dumneavoastră aţi vorbit liber şi aţi spus numai prostii. La dumneavoastră mă refeream domnule Roman. Sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, a spus Viorica Dăncilă.

O nouă gafă a Viorică Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă chiar în discursul din Camera Deputaților. Mai exact, șefa Guvernului a pronunțat „victemelor” în loc de „victimmelor” atunci când a vorbit despre lupta împotriva violenței domestice.

„Mii de oameni vor fi protejați de violența în familie și își vor recăpăta încrederea și demnitatea. Este un semnal puternic, totodată, că violența în familia nu este tolerată, iar atunci când ea apare este important ca victimele să știe că nu sunt singure și că pot sprijinite să revină la o viață normală. (…) Combaterea violenței în familie și sprijinirea VICTEMELOR sunt imperative” , a declarat Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×