Viorica Dăncilă, prima reacție după votul la moțiunea de cenzură: „Au fost și colegi din PSD care au trădat, nu este o problemă”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 15:04
Viorica Dăncilă, prima reacție după votul la moțiunea de cenzură: „Au fost și colegi din PSD care au trădat, nu este o problemă”
Premierul Viorica Dăncilă, prima reacție după votul la moțiunea de cenzură *foto: hepta.ro

Președintele PSD Viorica Dăncilă a primit o lovitură dură după ce 238 de parlamnetari au votat pentru moțiunea de cenzură prin care guvernul a fost dat jos de către opoziție. Era nevoie de 233 de voturi pentru ca moțiunea să treacă. Așadar legislativul a fsot demis de către parlamentarii din celelalte partide. Dăncilă a fost imediat înconjurată de reporteri, unde a încercat să pară optimistă după rezultatul moțiunii.

Viorica Dăncilă, prima reacție după votul la moțiunea de cenzură

Viorica Dăncilă a spus după moțiune că: „După cum ați văzut moțiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece această moțiune. Au fost și colegi din PSD care au trădat, nu este o problemă, plecăm cu datoria împlinită, am reușit să îndeplinim foarte multe obiective din programul de guvernare pe care le-ați văzut și le-ați simțit. Le doresc să vină cu un nou guvern cât mai repede. Fac apel la domnul președinte să numească un nou guvern cât mai repede, dacă ar putea și astăzi. Acum ne dorim să plecăm, să lăsăm un nou guvern cu un nou program de guvernare și să ia măsuri”.

Dăncilă se arată optimistă, înainte de alegerile prezidențiale: „Vom intra în turul al doilea! Sâmbătă vom lansa candidatul oficial al partidului. Dacă ne reamintim, și în 2016 am fost în opoziție și am obținut un scor foarte mare.”

Premierul Viorica Dăncilă, prima reacție după votul la moțiunea de cenzură
Premierul Viorica Dăncilă, prima reacție după votul la moțiunea de cenzură *foto: hepta.ro

Viorica Dăncilă susține că nu își reproșează nimic după ce moțiunea de cenzură a trecut

Premierul a lăsat și un mesaj opoziției: „Nu mă tem de absolut nimic. Am încredere că mult mai mulți români vor fi alături de noi. Le doresc succes care vor veni la guvernare. PSD va rămâne alături de oameni”.

Cât despre o potențială demisie de la șefia PSD: „Am fost aleasă prin congres. Rămân la șefia PSD, de ce faceți scenarii? Nu am cum să fac un pas în spate. Nu am ce să îmi reproșez. Am ținut după alegerile europarlamentare o echipă unită, am ținut partidul aproape”, a mai spus Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×