Cum i-a momit Viorica Dăncilă pe „fugarii” care s-au întors în PSD. Funcții promise pentru Nasra, Itu și Bota

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 12:59
Cum i-a momit Viorica Dăncilă pe „fugarii” care s-au întors în PSD. Funcții promise pentru Nasra, Itu și Bota
Ce promisiuni le-a făcut Viorica Dăncilă fugarilor din PSD care s-au întors în partid *foto: facebook

Dezertorii de săptămâna trecută care s-au întors miercuri în PSD, cu o zi înainte de moțiunea de cenzură, și-au primit ceea ce doreau din partea Vioricăi Dăncilă. Astfel, hotnews.ro citează surse din cadrul PSD și notează ce au primit Horia Nasra, Cornel Itu și Marius Bota pentru a se întoarce în partid, după ce s-au întors de la partidul ProRomânia.

Ce au primit fugarii pentru a se întoarce în PSD

Astfel, Horia Nasra fusese înlăturat de la conducerea PSD Cluj după ce a anunțat că va merge în Pro România, iar acum va primi înapoi postul de conducere al filialei, pe care îl primise în locul său controversatul jurnalist local Liviu Alexa, un apropiat al social-democraților. Asta în timp ce Cornel Itu va fi vicepreședinte al filialei clujene a partidului.

În schimb, Marius Bota a primit asigurări din partea social-democraților că va fi numit la conducerea ASF. De altfel, anul trecut el a fost a fost validat de către Parlament în funcția de vicepreședinte pentru sectorul Instrumente Financiare, însă acesta și-a retras candidatura. În locul său a fost propus și validat Gabriel Grădinescu susținut puternic de Marian Oprișan.

Ce promisiuni le-a făcut Viorica Dăncilă fugarilor din PSD care s-au întors în partid
Horia Nasra, unul dintre fugarii PSD care s-au întors în partid *foto: facebook

Ce spunea Horia Nasra, în momentul în care lăsase PSD pentru Pro România

Horia Nasra scrisese pe 2 octombrie, când a părăsit PSD-ul, că: „Din păcate, în PSD valorile care stau la baza partidului şi tot ce înseamnă ideologie nu se mai respectă, conducerea este una mediocră şi aici mă refer la triumviratul falimentului (Dăncilă – Fifor – Teodorovici) din PSD. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD”, a spus Nasra pe facebook.

„Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei. Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!”, a scris Nasra, la anunțul întoarcerii în PSD, la fix o săptămână după ce părăsise partidul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×