Viorica Dăncilă, o nouă gafă în timpul discursului despre holocaust. Ce a spus premierul

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 16:43
Viorica Dăncilă, o nouă gafă în timpul discursului despre holocaust. Ce a spus premierul GALERIE FOTO
Premierul Viorica Dancila a mai facut o gafa!

Premierul Viorica Dăncilă a făcut din nou un dezacord, miercuri, în timpul unui discurs. Premierul se afla  la Conferinţa cu tema „Viitorul memoriei: Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului în România (MNIEHR)”.

Viorica Dăncilă a mai făcut o gafă

Premierul Viorica Dăncilă a spus că muzeul dedicat istoriei evreilor „e concentrat pe promovarea uneia dintre cele mai importante proiecte”. „Evenimentul de astăzi vine în completarea celui pe care l-am deschis în urmă cu aproximativ o luna la Bruxelles.

Este concentrat pe promovarea uneia dintre cele mai importante proiecte aflate în atenţie în prezent la nivel naţional, cel al deschiderii Muzeului Naţional de Istorie a evreilor şi al Holocaustului din România”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la Conferinţa cu tema „Viitorul memoriei: Muzeul Naţional de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului în România (MNIEHR)”, citată de Mediafax.

gafa Viorica Dancila
Viorica Dancila a facut un dezacord

Dăncilă a recunoscut că mai bine citește o hârtiuță

La aceeaşi conferinţă, directorul Institutului „Elie Wiesel” a declarat că inaugurarea MNIEHR a fost amânată pentru 2022. „Istoria acestui proiect este una complicată. Nimeni nu este perfect. Orice proiect are avansuri, are stagnări, ne aflăm în faza în care el urmează să funcţioneze în România – apreciez public – într-o perioadă de trei ani, trei ani şi jumătate.

În urmă cu un an şi jumătate eram optimist, am spus că în 2021 îl vom inaugura, astăzi îmi asum o prelungire a acestui termen cu încă un an şi jumătate. Vă asigur că se va materializa şi că în 2022 veţi fi invitaţi să participaţi la deschiderea acestui muzeu”, a spus Alexandru Florian.

Recunoscută pentru desele sale gafe, Viorica Dăncilă a recunoscut totul în Parlament, în timp ce încerca să-i dea o replică unui parlamentar din Opoziție. „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte. Dumneavoastră aţi vorbit liber şi aţi spus numai prostii. La dumneavoastră mă refeream domnule Roman. Sunteţi prea jos ca să pot să vă răspund”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×