Viorica Dăncilă, mesaj de Sfântul Nicolae: „Doresc românilor să aibă sănătate și împliniri”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 16:55
Viorica Dăncilă, mesaj de Sfântul Nicolae: „Doresc românilor să aibă sănătate și împliniri”
Viorica Dăncilă transmite un mesaj românilor! Ce le dorește premierul de sărbători?

Viorica Dăncilă le-a adus românilor un mesaj cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nicolae. Premierul a declarat azi, joi, 6 decembrie, că această zi să fie ”a generozităţii şi a darurilor către cei dragi să le aducă sănătate, bucurie şi împliniri”.

Sfântul Nicolae este ocrotitorul celor săraci și este una din cele mai populare figuri creștine. Însuși numele lui este legat de compasiune și dărnicie. Iată ce l-ea spus premierul Viorica Dăncilă românilor în zi de sărbătoare!

Viorica Dăncilă, mesaj pentru români, de Sfântul Nicolae

Premierul României a transmis un mesaj pentru toți românii care petrec de Sfântul Nicolae”Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Ierarh Nicolae, simbol al dărniciei şi smereniei. Doresc tuturor românilor ca această zi a generozităţii şi a darurilor către cei dragi să le aducă sănătate, bucurie şi împliniri!

Viorica Dăncilă, mesaj pentru români
Viorica Dăncilă, mesaj pentru români

La mulţi ani, tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică”,  a spus Viorica Dăncilă.  De asemenea, aceasta a mai spus și că această zi trebuie să fie prioritară generozitatea.

 „vom avea sărbători liniştite”

Premierul țării a afirmat că românii vor avea sărbători liniștite, întrebată despre proiectul de amnistie și grațiere. „Repet, nu există niciun proiect de amnistie şi graţiere pe masa Guvernului. Vom avea sărbători liniştite. Nici nu mai este timp, se termină luna”, a declarat Viorica Dăncilă înainte de sărbătorirea zilei de Sfântul Nicolae.  „Întrebaţi oficial şi neoficial, nu între justiţiabili, care vă vor spune aşa ceva, chiar şi între magistraţi, pentru că lucrurile, repet, încep să intre în matca lor constituţională şi, până la urmă ăsta e obiectivul pe care eu mi l-am propus.

Tudorel Toader, despre amnistie și grațiere
Tudorel Toader, despre amnistie și grațiere

Să eliminăm abuzurile, să eliminăm temerea românilor că pot fi deduşi judecăţii chiar nevinovaţi fiind şi veţi spune: de unde? Păi, din faptul că avem de ordinul sutelor de achitaţi şi, ceea ce este bine, dacă sunt nevinovaţi, ceea ce este rău dacă au fost trimişi în judecată, urmăriţi penal, eventual arestaţi şi ţinuţi în puşcărie. Eu nu vreau să scape cel vinovat, dar nu vreau să fie tras la răspundere cel care nu este vinovat. Deci, să nu scape cel vinovat şi să nu fie tras la răspundere cel nevinovat”, a declrata Tudorel Toader despre amnistie și grațiere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×