În ce ipostază au fost surprinși premierul Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker

Maria Cristina   
în Stiri mondene
05/12/2018, 18:07
În ce ipostază au fost surprinși premierul Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker

Ipostaza în care premierul Viorica Dăncilă și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este cel puțin controversată. Cei doi au fost surprinși într-o fotografie – postată de stiripesurse.ro – ținându-se de mână, în timp ce se îndreptau spre o sală de conferințe.

Astăzi, 5 decembrie, la Bruxelles a avut loc o reuniune comună a Comisiei Europene și a Guvernului României. Premierul Viorica Dăncilă a susținut o conferință de presă alături de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Strania” apropierea dintre Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker

Foto credit. Stiripesurse.ro. Premierul Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker….tinându-se de mână!

„Intenția mea este ca Romania să devină membră în spațiul Schengen. Am lucrat de ambele părți pentru a îmbunătății pregătirea Romaniei pentru aderarea la spațiul Schengen. ”, a declarat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Bruxelle. „Aș vrea ca România să aducă bunul simț românesc în procesul European. În legatură cu brexit-ul nu știu care va fi decizia parlamentului britanic. Decizia va fi pe 11 decembrie ”, a mai adăugat președintele Comisiei Europene.

România intră în spațiul Schengen

În ce ipostază au fost surprinși premierul Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker!
În ce ipostază au fost surprinși premierul Viorica Dăncilă și Jean-Claude Juncker!

„Rămân convins că înainte de sfârşitul mandatului meu vom fi primit România ca nou membru al Spaţiului Schengen. Mai sunt eforturi de făcut, dar vom obţine acest rezultat”, a spus Juncker.

Viorica Dăncilă a vorbit în conferința de presă despre președinția UE: „Am vorbit despre cooperarea între guvernul României și comisia Europeană, dar am prezentat și prioritățile președinției rotative începând de la 1 ianuarie 2019. Am reiterat faptul că România își dorește o președinție ambițioasă dar și realistă. A avea măcar acord politic pe cadrul financiar multianual. Realistă, pentru că știm că România va avea rol de mediator, deci trebuie să obținem un consens pe dosare importante. Așteptăm cu mare nerăbdare prezența Colegiului comisarilor la București pentru a putea discuta mult mai aplicat pe fiecare dosar”.

Închide ×