Viorica Dăncilă își apără guvernarea! „Am crescut pensii și salarii. Am luptat pentru proiecte și le-am realizat”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 21:10
Viorica Dăncilă își apără guvernarea! „Am crescut pensii și salarii. Am luptat pentru proiecte și le-am realizat”
Viorica Dăncilă a mers în vizită în cartierul Ferentari. Sursa foto - facebook

Premierul demis în urma moțiunii de ceznură, Viorica Dăncilă își apără guvernarea! Astfel, candidatul social-democraţilor la alegerile prezidenţiale, a declarat că pe perioada guvernării PSD au fost luate măsuri foarte bune pentru populaţie, inclusiv pentru populaţia romă. „Cât am fost europarlamentar am susţinut rapoarte pentru populaţia romă pentru a-i putea integra în societate şi pentru a-i ajuta.

Viorica Dăncilă își apără guvernarea!

Într-un an şi nouă luni am făcut lucruri foarte bune, dar gândiţi-vă că au venit multe de rezolvat, asta nu înseamnă că noi acum spunem că nu suntem implicaţi. Este adevărat, mai sunt multe de făcut, dar suntem, cred, singurul Guvern care a venit cu lucruri bune şi lucruri de care oamenii aveau nevoie”, a spus Dăncilă în urma unei vizite făcute la mai multe obiective din cartierul Ferentari.

Dăncilă susține că Guvernul pe care îl conduce a implementat programe de dezvoltare locală, a făcut foarte multe investiţii prin CNI și a implementat Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Mai mult d eatât, șefa social democraților spune că următoarea guvernare va opri toate aceste lucruri. „Am crescut pensii şi salarii, am încercat să aducem cât mai mulţi români în clasa de mijloc, am crescut nivelul de trai – toate aceste lucruri nu se fac uşor, dar am luptat pentru ele şi le-am realizat.

„Am crescut pensii și salarii. Am luptat pentru proiecte și le-am realizat”

Suntem conştienţi că mai sunt multe de făcut, nu poţi ca într-o perioadă relativ scurtă să le faci pe toate, dar eu am speranţa că cei care vor veni vor lua lucrurile bune şi le vor duce mai departe”, a mai spus Dăncilă care a fost ajutată și de primarul Sectorului 5. Edilul a ținut să precizeze că în timpul acestei guvernări au avut loc investiţii serioase privind populaţia defavorizată din sector.

„Tot ce vedeţi aici este pentru populaţia defavorizată. Numai anul acesta am luat 16 milioane de euro pentru investiţii în zonele defavorizate. Infracţionalitatea din Sectorul 5 este cea mai scăzută din Bucureşti. În ceea ce priveşte faptul că în acest moment avem grijă de combaterea fenomenului infracţional – ştiţi că noi avem foarte multe programe, avem cel mai performant sistem de supraveghere video, avem acel sistem cu ceasurile cu buton de panică pentru copii, avem pază oferită de primărie în toate locurile publice şi în unităţile de învăţământ, avem printre cele mai bine utilate poliţii locale din ţară – toate lucrurile astea s-au făcut pentru populaţia defavorizată”, a spus Florea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×