Viorica Dăncilă, gafă de zile mari: “Lupt împotriva ţării”

Viorica Dăncilă, gafă de zile mari: “Lupt împotriva ţării”
Viorica Dăncilă, o nouă gafă de proporții. Sursa foto: digi24.ro

Viorica Dăncilă nu se dezminte. Aflată în vizită electorală în județul Vrancea, pe fondul alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie, prim-ministrul demis a comis o nouă gafă de proporții, lăsându-i muți de uimire chiar și pe simpatizanții săi.

Viorica Dăncilă, gafă de proporții în Vrancea

Nu lupt împotriva unui om (n.r. Klaus Iohannis). Lupt împotriva țării”, le-a dezvăluit candidatul PSD pentru Palatul Cotroceni celor prezenți la întâlnire, după obișnuita baie de mulțime și, bineînțeles, nelipsitele discursuri electorale. După o nouă serie de promisiuni, Dăncilă nu a ratat ocazia de a lansa un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Şi eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt într-adevăr cu candidatul Iohannis. Nu lupt împotriva unui om. Lupt împotriva unui… unei ţări în care să se regăsească toţi românii. Lupt pentru ca în deciziile preşedintelui să se regăsească şi pensionarii, şi tinerii, şi femeile, şi bărbaţii care au grija familiei lor”, a declarat prim-ministrul demis, potrivit unei înregistrăti video postate pe platforma Youtube.

Viorica Dăncilă, mesaj pentru români: „În cabina de vot să se gândească la propria familie”

Totodată, liderul Partidului Social Democrat i-a îndemnat pe români să voteze duminica viitoare cu gândul la bunăstarea propriilor familii, dar și a întregii țări. În opinia sa, poporul român trebuie să redobândească unitatea care a stat de-a lungul timpului la baza atingerii tuturor obiectivelor importante.

Le doresc ca în cabina de vot să se gândească la propria familie. Să se gândească ce poate face pentru familia lor, pentru părinţi, pentru soţie, copii, nepoţi un candidat sau altul. Să se gândească la ceea ce îşi doreşte poporul român (…), la unitatea poporului român, pentru că prin unitate, poporul român şi-a atins toate obiectivele importante de a lungul istoriei. (…) Pentru mine nu este importantă lupta între partide politice, este importantă lupta românilor pentru România. Şi sper ca toţi românii care au tricolorul în suflet să voteze pentru ţara lor”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×