Alegeri prezidenţiale 2019. S-au schimbat cotele la pariuri. Ce şanse au Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă sau Dan Barna. Cumpănaşu, marea surpriză

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 10:32
Alegeri prezidenţiale 2019. S-au schimbat cotele la pariuri. Ce şanse au Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă sau Dan Barna. Cumpănaşu, marea surpriză GALERIE FOTO
Klaus Iohannis este marele favorit al alegerilor prezindențiale. Sursa foto - facebook

Alegerile prezidenţiale 2019 nu aveau cum să treacă neobservate de casele de pariuri. Mai ales că românii sunt mari amatori. Împătimiții au luat cu asalt casele de pariuri pentru pronosticurile privind candidaţii care vor câştiga în acest an scrutinul ce duce direct la Palatul Cotroceni. Fră doar și poate, Klaus Iohannis este considerat marele favorit. Actualul președinte a primit chiar și o cotă mică, de deschidere.

Alegeri prezidenţiale 2019

În situația în care se impune Iohannis și tu ai pariat pe el trebuie să știi că nu te vei îmbogăți. Din contră! Ești chiar departe de marile averi în condițiile în care șeful de stat are o cotă de 1.30. Mai exact, la fiecare leu pariat pe Klaus Iohannis, casele de pariuri îți vor plusa cu 30 de bani în cazul unui succes. În imediată apropiere se află Viorică Dăncilă, candidată PSD, şi Dan Barna, candidatul USR/ Plus.

Ei, bine, aici se schimbă dramatic lucrurile pentru că ambii au primit o cotă de 6. Practic, imaginați-vă următoarea situație – un milion pariat pe Dăncilă sau Barna, victoria lor, și primiți 6 milioane de la casele de pariuri. Sună tentant, nu? Doar că există și români care joacă puternic, așa că ce ziceți de un pariu de 10 milioane? Cei ce îşi doresc să parieze pe surprize colosale, îşi pot îndrepta atenţia către actorul Mircea Diaconu.

Alegeri prezidenţiale 2019. Iohannis și Dăncilă
Klaus Iohannis și Vioric aDăncilă ar putea ajunge în turul 2. Sursa foto – facebook

S-au schimbat cotele la pariuri

Aici lucrurile se schimbă total pentru că fostul europarlamentar are o cotă de 20.00. Adică 1 milion pariat, 20 de milioane primite înapoi. Este adevărat, cu o condiție. Aceea de a câștiga scrutinul. Theodor Paleologu a primit o cotă de cotă 100.00, în timp ce Kelemen Hunor e cotat cu 250.00. În 12 octombrie va începe campania electorală, iar în 10 noiembrie este programat primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Cel de-al doilea tur de scrutin, în care vor intra primii doi candidaţi clasaţi, va avea loc în 24 noiembrie. Vă readucem aminte că românii din străinătate vor putea vota timp de trei zile înainte fiecărui tur de scrutin.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×