Viorica Dăncilă, contre cu protestatarii la Timișoara! Premierului demis i s-a strigat: „Analfabeto”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 11:28
Viorica Dăncilă, contre cu protestatarii la Timișoara! Premierului demis i s-a strigat: „Analfabeto” GALERIE FOTO
Protestatarii au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Timișoara. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă  continuă contrele cu protestatarii. De data aceasta, premierul demis a fost întâmpinat cu huiduieli la Timișoara! Candidata PSD-ului la alegerile prezidențiale a fost așteptată de câțiva oameni printre care s-a aflat și Mălin Bot. Acesta s-a luat la harță cu șeful Jandarmeriei Timiș pe care l-a certat pentru că a ieșit în stradă să o întâmpine pe Dăncilă. Trebuie spus însă că șeful IJJ Timiș iese în stradă la toate protestele de amploare, precum și la alte evenimente în care sunt prezente personalități.

Viorica Dăncilă, contre cu protestatarii la Timișoara!

„Mincinoasa, mincinoasa!” şi „Analfabeta!”, au scandat protestatarii la sosirea Vioricăi Dăncilă, în timp ce aceasta era condusă către clădire. De remarcat că, într-adevăr, în zonă se aflau importante forţe ale Jandarmeriei, dar şi mai mulţi tineri din TSD. Mai mult de atât, reprezentanţii Jandarmeriei i-au avertizat pe protestatari că încalcă legea, fapt care nu le-a picat prea bine acestora, fiind vizibil deranjați.

Unul dintre participanții la protest, activistul Cristi Brâncovan a susţinut că a notificat Comisia de ordine publică, legat de acest protest şi nu mai are nevoie de altă aprobare şi a transmis că Jandarmeria este cea care încalcă legea. Comandantul IJJ Timiş a precizat și el că „noi nu facem politică aici, facem politica legii”, atunci când i s-a reproşat că o apără pe premierul demis, Viorica Dăncilă.

Premierului demis i s-a strigat: „Analfabeto”

Acesta a fost momentul în care Mălin Bot a început să-l filmeze pe comandantul Jandarmeriei întrebându-l insistent: „De ce sunteţi aici, chiar dumneavoastră, comandantul Jandarmeriei Timiş. Nu aveţi altceva de făcut? Sunteţi ca Pristanda”. Apariția Vioricăi Dăncilă nu a calmat deloc spiritele. Șefa social democraților a fost luată imediat în primire de protestatari.

Culmea, din grupul de pesedişti, Natalia-Elena Intotero s-a desprins şi a oferit un pliant chiar unei femei venită să o apostrofeze pe candidata social democraților la alegerile prezidențiale din această lună.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×